Sophie05PLRising Rookie1 month agoProblem z hackerami podczas ligi weekendowej Otóż podczas aktualnej ligi weekendowej natrafiłem na 2 hakerów w trakcie rozgrywki. Po wejściu do meczu nie miałem kontroli nad swoimi zawodnikami ponieważ haker zamroził mi piłkarzy używając do teg...Show More
polkim123Rising Novice1 month agoIch jest brak, znam to bro, ich javelin jest tak solidny jak gumka firmy noname.
Recent DiscussionsZłota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Rush Mam taką sugestię na przyszłość aby przy uruchamianiu meczu pokazywało jako pierwszy skład przeciwnika a nie mojej drużyny którą widzę przecież podczas wyboru zawodników. Czasami przy pomijaniu w tak...Błąd brak możliwości poloczenia sie z serwerami ea Problem polega na tym ze od kilku juz miesięcy nie mam mozliwosci zagrania w Kluby. Pokazuje informacje żebym sprawdzil polaczenie z internetem. Internet dziala poprawnie bo np UT czy Sezony odpala n...Ciągłe wyrzucanie z meczu Constantly getting kicked out of the match. Podczas wyszukania gry jak już jestem na boisku pokazuje stadion tak jak zawsze i są zawsze nazwy każdego gracza, a mi u mnie pisze arsenal u przeciwnika i arsenal u mnie po czym wyrzuca z meczu do m...Fifa 26 Draft Online Zakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać