Sophie05PLRising Rookie23 days agoProblem z hackerami podczas ligi weekendowej Otóż podczas aktualnej ligi weekendowej natrafiłem na 2 hakerów w trakcie rozgrywki. Po wejściu do meczu nie miałem kontroli nad swoimi zawodnikami ponieważ haker zamroził mi piłkarzy używając do teg...Show More
polkim123Rising Novice23 days agoIch jest brak, znam to bro, ich javelin jest tak solidny jak gumka firmy noname.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 42 minutes ago1,210 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 42 minutes ago1,210 Posts
Recent DiscussionsPotencjalny bug? Problem z powrotem do gry Mam wrażenie że każda kolejna aktualizacja mało poprawia a więcej psuje. A to zawodnik lub cała linia zostanie przesunięta(coś jakby lag) albo jak dziś (7 kwietnia), podczas gry, w jej końcówce, po d...OUT? Erorr OUT ON OUT? xD Problem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...Dźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...