alojzykmicicNewcomer22 hours agoproblem z odblokowaniem rynkuwykonałem wszystkie misje po których rynek powinien się odblokować jednak problem jest z ewolucja podstaw która nie jest zaliczona a nie mogę jej zrobic drugi raz
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago917 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago917 Posts
Recent DiscussionsNieodblokowany transfer markt. Witam, Mam problem z nieodblokowanym sklepem transferowym. Wykonalem wszystkie zadania według zalecen zeby odblokowac rynek transferowy. Nie chce mi zaliczyc zadania z ewolucji. Robilem to wielokrot...Nieodblokowany transfer markt Prosze o odblokowanie rynku transferowego. Wykonałem wszystkie zadania wielokrotnie w tym ewolucje ktora nie chce mi sie zaliczyc. Gram juz wiele dni robiac ciagle to samo wedlug zalecen i nie chce ...Wyłączony crossplay a i tak gram z dwoma rywalami. Mimo , ze mam wyłączony crossplay wlasnie rozegralem mecz z druzyna sterowaną przez dwoch innych ludzi. Czy wasze serwery są naprawde az tak bardzo upośledzone ??? Input Delay(Opóźnienie pada), Rivals Ultimate Team Witam. Podczas granie w UT mianowicie w tryb Rivals, mam sekundowe opóźnienie pada, klikam podanie a zawodnik dopiero je wykonuje po sekundzie, gra się nie zacina, śmiga że aż miło. Pad to DualSense,...Ultimate Witam zakupiłem około 2 tygodni temu Fifę 26 wersję ultimate i miałem otrzymać punkty i reszte nie otrzymałem nic 🤔 :/ To jest zwykle oszustwo.