Forum Discussion

Sophie05PL's avatar
Sophie05PL
New Rookie
4 hours ago

Problem z hackerami podczas ligi weekendowej

Otóż podczas aktualnej ligi weekendowej natrafiłem na 2 hakerów w trakcie rozgrywki. Po wejściu do meczu nie miałem kontroli nad swoimi zawodnikami ponieważ haker zamroził mi piłkarzy używając do tego nieuprawnionego oprogramowania firm trzecich. Kiedy nie mogłem się poruszać zawodnikami on (haker) strzelał kilka goli po czym używając skryptu lub innego zmodyfikowanego oprogramowania( które jest na chwilę obecną niewykrywalne przez anticheata) wyrzuca swojego przeciwnika z gry a gra się sama zamyka do pulpitu. Jak widać w załącznikach są zrzuty ekranu w których pokazuję jak to wyglądało podczas rozgrywki z hakerem. Nie dość że ci hakerzy zamrażali swojego przeciwnika to jeszcze powielali jego ID co powodowało że to haker miał kontrolę nad moimi zawodnikami. Zawodnicy podczas meczu z hakerem zachowywali się jak pachołki, nie można było nic zrobić tylko patrzeć jak haker zdobywa bramki i później wyrzuca do pulpitu. 

P.S. Tutaj odnośnie waszego EA Anticheata: Chwalicie się że wasz anticheat jest solidny i nie przepuszcza żadnego nielegalnego oprogramowania to jesteście w błędzie bo wasze zabezpieczenia są dziurawe jak sito. Mam nadzieję że zrobicie porządek z tymi "graczami" którzy używają nielegalnego oprogramowania w waszym produkcie.

2 Replies

• Tak tydzien w tydzien jest to samo. Przed chwila mailem tez ten przypadek. EA nic z tym nie robi... masakra czlowiek marnuje czas, chce sie zrelaksować i pograć a tu tacy wariaci psują fun. 

• Najgorsze ze nie ma nawet prostej mozliwosci zgłaszania takich spraw. Tak skonstruowane zgłaszanie graczy ze cheaterow nie obejmują zgłoszenia.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
1,173 Posts