Mariano_MexicanoSeasoned Newcomer3 months agoProblem ze zwrotem FC 26 Ultimate Edition Witam, w dniu 11.10.2025 zakupiłem za pomocą Apple Pay grę FC 26 Ultimate Edition na EA App store na PC. Gra jest de facto nie grywalna, posiada masę błędów co czyni ją produktem nie w pełni wartośc...Show Morezdj.png261 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago961 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago961 Posts
Recent DiscussionsBrak Przepustki premium na sezon 1 FC 26 Witam, dzisiaj zorientowałem się, że powinienem mieć darmowy karnet na sezon 1. ( Kupiłem wersję ultimat przed 26 sierpnia konsola Xbox series s) i wydałem na karnet 1000 FC points. Uprzejmie proszę ...Przepaliłem złotą kartę, a zabrało mi ewolucję tej karty. Witam, Przepaliłem złotą kartę Bissacka,a usunęło mi kartę Bissacka po ewolucji. Proszę o pomoc. ea fc 26 bug Siema ea fc skonczylem ewolucje'' bandyta'' nie dostalem rynku mozecie to naprawic Brak staminy - paska zdrowia piłkarzy pow 31 lat Witam serdecznie , mam mały problem z FC26. Dlaczego w trybie kariery dynamicznej managera nie mogę grać piłkarzami co osiągnęli wiek 31 lat? Jest dopisek za stary i nie mają paska "staminy". Jeszcz...Znikające artefakty (stwórz zawodnika) Witam wszystkich, Gram w FC 26 od około pół roku na Xbox Series X i zauważyłem problem z zawodnikami stworzonymi przeze mnie. Zniknęły im pieprzyki, a twarze stały się jakby mniej wyraźne. Dodam, że...