Mariano_MexicanoSeasoned Newcomer4 months agoProblem ze zwrotem FC 26 Ultimate Edition Witam, w dniu 11.10.2025 zakupiłem za pomocą Apple Pay grę FC 26 Ultimate Edition na EA App store na PC. Gra jest de facto nie grywalna, posiada masę błędów co czyni ją produktem nie w pełni wartośc...Show Morezdj.png261 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 14 hours ago1,137 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 14 hours ago1,137 Posts
Recent DiscussionsOnly one fc fantasy card in fc points pack I opened on my account pack with guaranteed 2 fc fantasy cards, and i have only one. Its was Nnanozie 89. Whatbi can do now? Wygrana zaliczona jako przegrana. Po wygranym meczu w UT Champions 12-3 dostałem jakiś komunikat o serwerach ale myślałem że to ten sam co mam po DR i nigdy się nic nie działo, ale po kliknięciu "Ok" wyrzuciło mnie do menu gry i dost...Problem z grą podczas przerwy turniejowej Miałem taką sytuację, że klika moich zawodniczek narzekało na częstość gry. Była to końcówka sezonu i w lidze Premier Legue Women praktycznie od maja do czerwca nie było już meczów. Wszystkim tym zaw...Brak pucharów ligi Podczas gry w damskich klubach nie istnieje coś takiego jak puchar np. polski, angli etc. jest tylko tabela i liga mistrzów. Dlaczego? Brak męskich sędziów Podczas gry w trybie trenerskim grając mecze napotykałem sędziów płci żeńskiej i fajnie. Jednak teraz jak gram (już drugi sezon) w klubach żeńskich ani razu nie napotkałem męskiego sędziego. Uznaje t...