76b652d08c0f0157Newcomer7 hours agoUlepszenie architekta Tosta błąd*Chcę zatwierdzić skład wyswietla: "wystąpił problem z serwerami" i wyrzuca z ultimate.Proszę to naprawić bo nie mam jak pozbyć się kart z zapchanego magazynu.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,234 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 27 minutes ago1,234 Posts
Recent DiscussionsBłąd koszulki gracza ( niewidzialna klata) heh Takie rzeczy w szybkim meczu offline Ulepszenie architekta Tosta błąd* Chcę zatwierdzić skład wyswietla: "wystąpił problem z serwerami" i wyrzuca z ultimate. Proszę to naprawić bo nie mam jak pozbyć się kart z zapchanego magazynu. czarny ekran po odpaleniu Witam kupiłem na steam dziś ea fc 26 i dzieje się coś takiego Tor przeszkód#błąd Witam, posiadam problem w grze EA FC26. W trybie gry: " Tor Przeszkód Ultimate 15" kończąc mecz nie wazne jakim wynikiem (nawet jak wyjdę z meczu) wyskakuje komunikat ze " serwery EA nie mogą aktualn...EA gdzie mój win Wygrałem drafta 16:0 i na koniec meczu mnie wywaliło, gra zaliczyła się jako 0:3, gdzie jest moja wygrana ja się pytam.