Forum Discussion

Moksapst's avatar
Moksapst
Rising Rookie
2 months ago

Problemy z grafiką PS 5

Po strzelonych bramkach na pasach nie widnieją nazwiska piłkarzy którzy strzelili bramki tylko po obu stronach " Mbappe 12". Sędziowie mają jakieś dziwne plamy na głowie i na koszulkach. Na ławce rezerwowych przechodzą przez fotele jakby ich nie było, słabo to wygląda. Ostatnio po strzelonej bramce nie są wyświetlane normalnie powtórki, tylko kamera skierowana na dwóch piłkarzy na środku boiska.

5 Replies

• Moksapst's avatar
    Moksapst
    Rising Rookie
    2 months ago

Niestety to nic nie pomogło,odinstalowałem grę, usunąłem uszkodzone pliki, przez chwilę było ok, ale po aktualizacji gry znowu wrócił problem. Tak jakby w plikach aktualizacji był jakiś problem.

• Moksapst's avatar
    Moksapst
    Rising Rookie
    2 months ago

Próbowałem, bezskutecznie, coś jest nie tak po ostatniej aktualizacji, wersja 1.000.012.                  Za pierwszym razem po odinstalowaniu gry i usunięciu uszkodzonych plików i zainstalowaniu ponownie, bez aktualizacji wszystko było ok.

• Powtórzyłem czynności raz jeszcze i wszystko działa ok bez aktualizacji, czyli w wersji 1.000.000, jak tylko aktualizuję do wersji 1.000.012 problemy wracają.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 18 minutes ago
1,171 Posts