wo74joRising Novice1 hour agoBring the cakeDoesn't register heel passes in Bring the cake objectives fc26
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,170 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,170 Posts
Recent DiscussionsBring the cake Doesn't register heel passes in Bring the cake objectives fc26 Ucieczki wychowanków W trybie kariery jest taka głupia rzecz.Czasami wychowanek gdy jest już w wieku 17-18 lat chce grać już w seniorskiej lidze. Zgłasza to pod przymusem odejścia z klubu jeśli to się nie stanie. Otrzymu...Poproszę o bana EA, dajcie mi permanentnego bana na to **bleep**, żebym przypadkiem nigdy już nie tknął tej gry. W **bleep** macie naprawianie błędów, liczy się dla Was jedynie kasa dzieci kradnacych pieniądze rodzi...Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...Błąd Siemano ludzie może wy wiecie nie działa mi kompletnie Ścieżka sezonowa (Karnet) pokazuje mi że jest niedostępna. Mam tak od około 10 dni miał ktoś tak ?