Forum Discussion

Pisakjd's avatar
Pisakjd
Rising Novice
6 months ago

Przedmioty na środku boiska podczas meczów w rivals

To jest jakiś żart, że od wczoraj przegrywam mnóstwo meczy przez jakies obiekty ktore przez caly mecz są na prawie calym boisku i zaslaniaja pilkarzy, czlowiek wydaje 380zl na gre a dostaje takie jaja. Cale EA to jakis zart

8 Replies

• Pisakjd's avatar
    Pisakjd
    Rising Novice
    6 months ago

Dodam ze oczywiscie reset konsoli, czy zmiana stadionu nic nie daje

• Pisakjd's avatar
    Pisakjd
    Rising Novice
    6 months ago

A i EA klasycznie  ma to w **bleep**, bo juz kupilem gre wiec najwazniejsze ze pieniadze przytulone

• Pisakjd's avatar
    Pisakjd
    Rising Novice
    6 months ago

A i EA klasycznie  ma to w **bleep**, bo juz kupilem gre wiec najwazniejsze ze pieniadze przytulone

• YetiPLLL's avatar
    YetiPLLL
    Seasoned Traveler
    6 months ago

Do tego ss to mógłbyś dopisać każda wersję ea fc i parę fif wcześniej też xd. Błąd z roku na rok się powtarza haahaahhahah. Solidna firma tak zwana xd

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na tę kwestię. Przekazaliśmy tę informację naszemu zespołowi, aby mógł się nią zająć. 

• Fazi_Tric3ps's avatar
    Fazi_Tric3ps
    Rising Newcomer
    5 months ago

Ten sam problem u mnie. Konsola xbox series x. Nagle po straconej bramce pojawiły się przedmioty na środku i nie mogę się ich pozbyć. Resety ani nic nie pomaga. 

• Witam. Konsola xbox series x. Gra w edycji ultimate, wczoraj po straconej bramce na środku boiska pojawiły się przedmioty których w żaden sposób nie mogę się pozbyć. Reset gry, konsoli, nic nie pomaga. Mocno utrudnia to rozgrywkę. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago
1,211 Posts