ninelives24Rising Newcomer25 days agoPrzepaliłem złotą kartę, a zabrało mi ewolucję tej karty.Witam,Przepaliłem złotą kartę Bissacka,a usunęło mi kartę Bissacka po ewolucji. Proszę o pomoc.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 29 minutes ago1,069 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 29 minutes ago1,069 Posts
Recent DiscussionsOstani mecz w fut champions Przy strzelaniu gola przez przeciwnika kamera zatrzymała się na środku boiska nie mogłem nic zrobić, przez to przegrałem bardzo ważny dla mnie mecz Błąd podczas mistrzostw Witam, dzisiaj podczas uruchomienia pierwszego meczu mistrzostw straciłem kontrolę nad zawodnikami. Dosłownie nie mogłem przełączyć się na żadnego innego zawodnika a po chwili nie miałem już kontroli...Zła wersja karty 0 19:01 otworzyłem paczkę "wyjściowego składu nominowanych do toty" ktora zawierała w skrócie 11 kart 82+ z zawodników nominowanych do toty i trafiłem raphinhe w złotej wersji czy jest jakaś szansa ...Witam trafiłem kartę declan rice o ocenię 87 Witam trafiłem kartę declan rice o ocenię 87 dnia 23.01 ok godziny 5:20 czasu polskiego a powinien być on w wersji toty Squad battles Witam, w ostatnim czasie mam problem ze squad battles. Gdy gram ze zwykłymi przeciwnikami nie dostaje żadnych punktów, nie zdarza się to w przypadku gry z wyróżnionymi squadami. Już chyba przez 10 me...