Forum Discussion

pawchil's avatar
pawchil
Seasoned Newcomer
29 days ago

Przepustka sezonowa i magazyn WBS nie działają.

Hej od początku gry nie działają mi karty aby je wyszukać w magazynie WBS. W pewnym momencie udało mi sie pobrać aplikacje fc companion. Od tego czasu mogę wyszukiwać karty w duplikatach wbs ale za to przestał działać mi sezon FC. Nagrody sezonowe mogę odbierać tylko za pomocą aplikacji. Pomocy!

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej pawchil​ 

Dzięki za Twój post. Potrzebuję kilku dodatkowych informacji:

• Czy problem występuje tylko w grze na konsoli czy też w Web App?
    • Czy pojawia się jakiś konkretny komunikat błędu? (jeśli tak, dołącz zrzut ekranu/ zdjęcie)
  • pawchil's avatar
    pawchil
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Problem występuję w grze na konsoli. Udało mi się rozwiązać problem z sezonem FC na konsoli wyłączając uwietrzylnianie dwuetapowe, natomiast został problem z magazynem WBS. 

87/100, dokładnie tyle kart mam w magazynie. Nie pokazują mi sie w grze od premiery.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Dzięki za screen. W związku z komunikatem  „Brak dostępnych kart DOW.” podsyła informacje od innych graczy. Najczęściej chodziło o jedną z dwóch rzeczy. Albo był aktywny filtr w składzie i dlatego karty się nie wyświetlały, albo gra nie odświeżyła poprawnie zawartości klubu po starcie.

Na początek wejdź w filtry i zresetuj je do domyślnych, żeby pokazywało wszystkie karty, bez pozycji i bez jakości. Potem wyjdź całkowicie z Ultimate Team do głównego menu gry i wejdź ponownie. Jeśli to nie pomoże, zamknij grę i uruchom ją jeszcze raz.

Przy problemach z wyświetlaniem kart warto też usunąć uszkodzone pliki gry oraz  odświeżyć sesję - wyłącz grę, wyłącz konsolę na około 3 minuty i dopiero potem uruchom wszystko ponownie. To często synchronizuje magazyn z serwerem.

Dodatkowo zajrzyj do naszego głównego wątku, dotyczącego komunikatu Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna...

• pawchil's avatar
    pawchil
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Żadna z opcji nie pomaga. Żadna.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago
1,168 Posts