Misiek96ZG
29 days agoSeasoned Novice
Puchar Opok
Witam, mimo spełnienia kryteriów dotyczących składu, nie zalicza mi wyzwań (oprócz strzelenia goli) dotyczących Pucharu Opok
Witam, mimo spełnienia kryteriów dotyczących składu, nie zalicza mi wyzwań (oprócz strzelenia goli) dotyczących Pucharu Opok
to samo
To samo na ps5, zaliczyło mi gole i 2 razy rozegranie meczu z zawodnikami premier league ale tylko 2 już więcej nie chce🤷♂️
To samo dramat haha 400 zl człowiek placi i uja z tego ma
Mam tak samo 2 mecze zaliczyło i 4 serie a gole Niemcami też ale dalej nie chce
Mam podobnie nie zalicza mi rozegranych meczy ani laliga ani premier league masakra jest ta gra
To samo, już powinien mieć dawno zaliczone a **bleep** naliczyło, odechciewa się grać ile razy można robić to samo
Mam tak samo
U mnie też nie zalicza tych meczy, człowiek gra robi wyzwania a EA sports liczy tylko kasę. Powinni rozwiązać tę błędy bo jest ich od grona w ultimate team. W wielu miejscach nie zalicza wyzwań!
Co to ma być 6 mecz, a moi zawodnicy ciągną wózek z węglem nie jestem wstanie oddać strzału. Jestem wycinany przed polem karnym zero faulu i to nie raz. Gdzie tu ta zmiana na lepsze, dramat. Możesz okiwać połowę składu do 16 m i szlaban. W D....pe se wsadźcie te zmiany.