Forum Discussion

9 Replies

• majkikot's avatar
    majkikot
    Seasoned Newcomer
    28 days ago

To samo na ps5, zaliczyło mi gole i 2 razy rozegranie meczu z zawodnikami premier league ale tylko 2 już więcej nie chce🤷‍♂️

• To samo dramat haha 400 zl człowiek placi i uja z tego ma 

• Mam tak samo 2 mecze zaliczyło i 4 serie a gole Niemcami też ale dalej nie chce 

• Rudzixxxx1's avatar
    Rudzixxxx1
    Seasoned Novice
    28 days ago

Mam podobnie nie zalicza mi rozegranych meczy ani laliga ani premier league masakra jest ta gra 

• To samo, już powinien mieć dawno zaliczone a **bleep** naliczyło, odechciewa się grać ile razy można robić to samo 

• U mnie też nie zalicza tych meczy, człowiek gra robi wyzwania a EA sports liczy tylko kasę. Powinni rozwiązać tę błędy bo jest ich od grona w ultimate team. W wielu miejscach nie zalicza wyzwań!

• Co to ma być 6 mecz,  a moi zawodnicy ciągną wózek  z węglem nie jestem wstanie oddać strzału. Jestem wycinany przed polem karnym zero faulu i to nie raz. Gdzie tu ta zmiana na lepsze, dramat. Możesz okiwać połowę składu do 16 m i szlaban. W D....pe se wsadźcie te zmiany.

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.608 PostsLatest Activity: 3 minutes ago