Czarek0104Rising Newcomer6 months agoPuchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10
Recent Discussions"Cuda skrzydłowych" Zadanie z Okresu przygotowawczego: Trossard. Zadanie polega na strzeleniu 5 goli zawodnikiem o preferowanej pozycji LP na poziomie minimum Nowicjusz w Squad Battles. Gram na ps5. Używam różnych LP z preferowaną pozycją tj: Rashford, Ngumoha,...Sezony i punkty za wygraną Cześć, już któryś raz mam ten sam problem wygrałem kilka meczy i nawet jeden punkt z tego nie pojawili mi się w tabeli sezonu. Gram w trybie sezony FC 26 ban za handel kartami xd Rok w rok banujecie mi konto za handel kartami sprzedaje je w widełkach które sami wyznaczacie po czy wlepiacie mi bana za przekazywanie środków ciekawe ile bym zarobił na 130 k monet w obecnym statu...Dostaje bana bezprawnie Za zgłoszenie błędów gry dostałem od wielebnych bana właśnie takie zgłoszenie jak teraz więc poczytajcie zanim mi go znów dadzą pozdrawiam Błąd zadania „Ryzykowna gra” – brak ewolucji podstaw i zablokowany rynek Dzien dobry. Mam problem z dostepem do rynku transferowego. Ukonczylem mecze i bramki w grupie zadan startowych Ryzykowna gra, jednak nie moge zaliczyc kroku: Ukoncz ewolucje podstaw. W moim menu Ewo...