Czarek0104Newcomer20 hours agoPuchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 minutes ago1,150 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 minutes ago1,150 Posts
Recent DiscussionsPuchar skrupulatności Ktoś wie kiedy zostanie naprawiony puchar skrupulatności? Wczoraj zagrałem wszystkie mecze i ciągle zero nagród oraz brak pokazanych wykonanych zadań tj zaliczonych... Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10 błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Icon swap task - spain Chip shot does not count. I play matches and wins counts, cross assist counts but I made chip shot in more than 6 matches and only 5 count. ZMIANA ZAWODNIK PISZE TO JUZ **bleep** 3 RAZ BO NIKT NIE MOZE MI ODPOWIEDZIEC. KIEDY NAPRAWICIE BŁAD W KTÓRYM NIE MOŻNA WYKONAĆ ZMIAN W TRAKCIE GRY????