Czarek0104Rising Newcomer1 day agoPuchar skrupulatności - brak zaliczonych meczy W pucharze skrupulatności nie zaliczą żadnego meczu. Zdarzyłem już wygrać ćwierćfinał a stan meczów dalej mam 0/10
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,153 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,153 Posts
Recent DiscussionsAbsurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja obóz treningowy Kupiłem dzisiaj ewolucję w obóz treningowy za 60 tyś fc.point. i niestety karta do której ją przypisałem nie aktywowala się. Ewolucja przepadła i kasa też. Czy miał ktoś podobny przypadek? Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Nie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12 Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać ...Problem z wejściem do UltimateTeam Cześć, Nie mogę wejść do Ultimate Team w FC 26. Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić Ultimate Team, pojawia się komunikat, że połączenie jest niemożliwe i zostaję przeniesiony do menu głównego....