Disk85Seasoned Newcomer12 hours agoRe: Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczyKtoś wie kiedy zostanie naprawiony puchar skrupulatności? Wczoraj zagrałem wszystkie mecze i ciągle zero nagród oraz brak pokazanych wykonanych zadań tj zaliczonych...
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,150 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,150 Posts
Recent DiscussionsNie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12 Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać ...Problem z wejściem do UltimateTeam Cześć, Nie mogę wejść do Ultimate Team w FC 26. Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić Ultimate Team, pojawia się komunikat, że połączenie jest niemożliwe i zostaję przeniesiony do menu głównego....błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd ZMIANA ZAWODNIK PISZE TO JUZ **bleep** 3 RAZ BO NIKT NIE MOZE MI ODPOWIEDZIEC. KIEDY NAPRAWICIE BŁAD W KTÓRYM NIE MOŻNA WYKONAĆ ZMIAN W TRAKCIE GRY???? Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...