dydekNew Novice3 months agoRe: Problem z nieodświeżającymi się zadaniami w sezonie 1: Anglia 1966Zadania menadżerskie i piłkarskie się nie odświeżają
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 minutes ago876 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 minutes ago876 Posts
Recent DiscussionsUT Champion Od soboty mam problem z zakończeniem Mistrzostw wyskakuje mi wynik ujemny -1 rozegranych meczy i nie mogę zakończyć turnieju odebrać nagród jaki powód może być Problem Techniczny Witam serdecznie ogólnie mam problem z grą i a sport FC 26 od około tygodnia staram się z naprawą tego mam grę zainstalowaną na steam, gdy uruchamiam grę gra włącza się normalnie aż do momentu gdy w ...Witam po nowej aktualizacji mam problem z input delay. W meczu FUT i Rivals opoznienie po paru minutach grania zaczyna byc coraz wieksze i sie nawarstwia. Nie po to wydaje 400pln zeby nie móc grać przez wasze błędy. Problem z karnymi kiedy zaczynasz w karierze menadżerskiej pokaż najlepsze akcje to przy wyniku remisowym po dogrywce gdy są karne kończą się one po 1 karnym i wygrana jest losowana przez komputer a później pokazuje ż...input delay Po najnowszej aktualizacji po rozpoczęciu meczu rivals turniejów bądź champions po kilku minutach zaczyna dziać sie ogromny delay i jest tylko gorzej NA PC. Kiedy to naprawicie i po co ruszacie coś...