Disk85Seasoned Newcomer2 days agoRe: Puchar skrupulatności - brak zaliczonych meczyNie zalicza nagród za wygrane w pucharze
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,155 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,155 Posts
Recent DiscussionsŚcieżka sezonowa Ta "bezbłędna" gra kolejny raz irytuje: wchodzi się na ścieżkę sezonową i żadnych elementów. Dodatkowo - gra się tak zawiesza, że trzeba ją wyłączyć i ponownie uruchomić, aby zobaczyć, co już się zro...Brak przyznanej paczki 90+ urodzinowej Czesc W trakcie trwania eventu toty skończyłem dwa pełne zadania które pojawiły się w tygodniowym odstępie , a za które miałem otrzymać paczkę 90+ urodzinowego piłkarza , do teraz nie otrzymałem ...Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja obóz treningowy Kupiłem dzisiaj ewolucję w obóz treningowy za 60 tyś fc.point. i niestety karta do której ją przypisałem nie aktywowala się. Ewolucja przepadła i kasa też. Czy miał ktoś podobny przypadek? Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu