qlg8Seasoned Newcomer8 months agoRivalsNie potrafię się ruszyć w meczach rivals oraz rush słyszałem że dużo osób ma ten sam problem, gdy używam klawiatury wszystko działa gdy chcę użyć pada moi zawodnicy stoją
Recent DiscussionsBrak nagród w klubie za zadania Azja i Oceania Witam, w dniu wczorajszym - 12 czerwiec - około godziny 19:15 chciałem odebrać część nagród po rozegraniu meczu w zakładce Azja i Oceania. Niestety zadania pojawiły się jako wykonane ale nagrody nie...Czy EA Czy EA czyta te wszystkie problemy , to i tak pewnie ich nie rozwiązujecie Brak nagród z Grupy Perfect Volley oraz Australia Dzień dobry, proszę o informację na jaki etapie jest rozwiazywanie problemu braku dostarczenia nagród za zadania z grupy Perfect Volley oraz Australia (m.in. karta Fantasy FC Hero Cahill). Spora cz...Brak nagrody za zadanie Mały Tim Dzień dobry, Robiłem zadania z grupy zadań Idealny wolej.I kiedy odbierałem nagrody za zadanie Mały Tim nie dostałem nagrody. Proszę o jak najszybsze naprawienie tego błędu i dostarczenie tej nagro...Nagroda Tim Cahill Czy jest szansa że przywrocicie mi nagrode za wyzwania tima cahilla bo przez to że go nie mam to nie moge robic zadań.I jeszcze nie dostalem wielu piłkarzy takich jak Nakata i wielu paczek