Forum Discussion

Hugo020522's avatar
Hugo020522
New Rookie
8 days ago

Rozłącza z Rivals po kilku minutach

Od pierwszego dnia premiery nie mam możliwości grania żadnego trybu online. Po kilku minutach rozłącza mnie z meczu i przenosi do menu Ultimate Team. Od pierwszego dnia premiery wersji Ultimate nie zostało nic z tym zrobione, pomimo moich zgłoszeń i zgłoszeń innych graczy. Nawet nie zostało nic odpowiedziane w wątkach. Nie mam możliwości wzięcia udziału w turnieju wczesnego dostępu oraz co się z tym wiąże wykonywania zadań. Nie mam możliwości grania w rivals oraz zdobywania nagród za ten tryb. Nie mam możliwości grania w draft i zdobywania nagród za ten tryb. Gracze płacący dużo większe pieniądze będą mogli korzystać z pełnej wersji gry najpewniej później niż ci kupujący grę w standardowej wersji. Uważam, że brak informacji, odpowiedzi, zainteresowania się tematem jest pluciem klientom w twarz. Gdzie moje paczki, karty i coinsy ja się pytam. Porażka na całej linii, dodatkowo przez to, że jest to tylko odsetek graczy nie przejmujecie się tym bo nie wychodzi to nigdzie dalej. Nie pozdrawiam i nie życzę miłego dnia :/

10 Replies

• EA_Kalina Czy mogę prosić o udzielenie odpowiedzi na moje pytania? Powtórzę je jeszcze raz: Kiedy będzie naprawiony błąd z rozłączaniem z trybów online? Jakie rekompensaty przewiduje EA z tytułu nie możności korzystania w pełni z produktu?

• EA_Kalina​ Dodatkowo oczekuję rekompensaty, w tym momencie to już kolejny event, który mnie omija. Nie mogłem przez ten błąd wziąć udziału w turnieju wczesnego dostępu i nie mam z niego nagród. Teraz jest event opok i są zadania meczu pokazowego opok, w którym też nie mogę wziąć udziału. W związku z tym nie otrzymam 6 paczek i karty Arnau Martineza. Nie mogę również brać udziału w rivals i odbierać nagród. Nie będę mógł wziąć udziału w pierwszych w tej edycji Mistrzostwach UT i odbierać nagród. Nie mogę również robić zadań m.in z sekcji Pretendenci FC co nie pozwala mi ukończyć drogi do zawodowstwa i odebrać picka TOTW. Nie muszę chyba dodawać, że po prostu nie mogę zwyczajnie grać w tą grę. Chcę wiedzieć jaką rekompensatę dostanę za to wszystko

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Dzięki za raport. Jeśli możesz proszę dołącz także pełną ocenę połączenia nie tylko z ostatnio rozegranego meczu. 

Zamykam także Twoje inne posty jako duplikaty do obecnego wątku.

• Dziękuję za informację, czy mógłbym się dowiedzieć kiedy błąd zostanie naprawiony i będę mógł normalnie grać, jest już po oficjalnej premierze. Dodatkowo proszę o informację czy będzie udzielone zadośćuczynienie za czas, w którym nie mogę normalnie korzystać z produktu?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej Hugo020522​ 

Bardzo mi przykro, że doświadczasz takich problemów od premiery – rozumiem, jak frustrujące musi to być.To absolutnie nie jest doświadczenie, którego chcielibyśmy dla naszych graczy.

Chcę Cię zapewnić, że takie opinie są dla nas bardzo ważne i trafiają dalej – Twój głos ma znaczenie. Nasz zespół przygląda się zgłoszeniom dotyczącym rozłączeń i problemów z dostępem, a ja w międzyczasie polecam dodanie swojego raportu także tutaj. Dzięki temu łatwiej będzie znaleźć rozwiązanie.

• Czy jest jakiś "community manager", który będzie na tyle łaskawy i powie mi czy to jest błąd u mnie, czy to jest błąd w grze i się tym zajmują lub się nie zajmują. Jak ktoś zgłasza brak ikony to odpisywane jest po kilku minutach, ja się nie mogę doczekać na odpowiedź od premiery...

• Dodatkowo zauważyłem, że po rozłączeniu dostaję wiadomość w prawym dolnym rogu, że podłączono nowe urządzenie wejściowe, a nic nie było podłączane. Bardzo proszę o pilną pomoc, nie mogę normalnie grać już od kilku dni!!!!!

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.447 PostsLatest Activity: 3 hours ago