Rozłącza z Rivals po kilku minutach
Od pierwszego dnia premiery nie mam możliwości grania żadnego trybu online. Po kilku minutach rozłącza mnie z meczu i przenosi do menu Ultimate Team. Od pierwszego dnia premiery wersji Ultimate nie zostało nic z tym zrobione, pomimo moich zgłoszeń i zgłoszeń innych graczy. Nawet nie zostało nic odpowiedziane w wątkach. Nie mam możliwości wzięcia udziału w turnieju wczesnego dostępu oraz co się z tym wiąże wykonywania zadań. Nie mam możliwości grania w rivals oraz zdobywania nagród za ten tryb. Nie mam możliwości grania w draft i zdobywania nagród za ten tryb. Gracze płacący dużo większe pieniądze będą mogli korzystać z pełnej wersji gry najpewniej później niż ci kupujący grę w standardowej wersji. Uważam, że brak informacji, odpowiedzi, zainteresowania się tematem jest pluciem klientom w twarz. Gdzie moje paczki, karty i coinsy ja się pytam. Porażka na całej linii, dodatkowo przez to, że jest to tylko odsetek graczy nie przejmujecie się tym bo nie wychodzi to nigdzie dalej. Nie pozdrawiam i nie życzę miłego dnia :/