Forum Discussion

_Bartekk_767_'s avatar
_Bartekk_767_
Seasoned Newcomer
2 months ago

draft cheater

kupiłem drafta za 300 ea fc points i trafiłem na cheatera i zaliczyło mi przegraną odrazu czy mogę otrzymać ich zwrot

9 Replies

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    2 months ago

Mam to samo , tylko straciłem punkty i gwarantuję że nikt mi ich nie odda .

• Tigrevurmu's avatar
    Tigrevurmu
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Przed momentem miałem dokładnie tak samo to już kpina wydajesz FC Points i nie można nawet normalnie zagrać. To już moja druga taka sytuacja. 

• Niestety te drafty to jest syf obecnie na pc, nie polecam wydawać na to punktów bo szkoda kasy, może później się to trochę ogarnie ale wątpie, to jest tryb pod farmienie siana przez cheaterów od lat 

• Bartolovsky's avatar
    Bartolovsky
    New Scout
    2 months ago

bstxgod​, dalej nie mogę zrozumieć dlaczego nie mogą zrobić prostego "IF'a", że jeśli pojawia Ci się komunikat, że rezultat meczu jest analizowany to dostajesz z automatu token, kurna w żadnym innym wypadku to okno się nie pojawia. Nie miałbym wtedy, aż takiego problemu jeżeli dostałbym za każdym razem token  

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    2 months ago

Wszedłem  pod tamten link i oddali mi żeton draft . Teraz jest OK !

• Kams0F's avatar
    Kams0F
    Seasoned Novice
    2 months ago

własnie oni przez rozlaczenie z cheaterem nie daja tego zetonu... powinni zrobic ifa ze jak disconnect i reluztat analizowany to nie dostajesz porazki. to jest tak trudne?

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.748 PostsLatest Activity: 2 hours ago