Forum Discussion

polk_a_pashkov's avatar
polk_a_pashkov
Seasoned Newcomer
1 day ago

Rozłączenie po wygranym meczu

Któryś raz mam sytuację, że wygrywam mecz w Fut champions, po czym po meczu dostaje powiadomienie że serwery EA nie są w stanie przetworzyć mojego rządania. Zostaje wyrzucony z ultimate team, a mecz jest zaliczony jako porażka. MUSZE ODZYSKAĆ TEGO WINA. Btw kod QR który wyświetla się w powiadomieniu "ostrzeżenie o rozłączeniu" nie działa. Jestem w 100% pewny że nie jest to kwestia połączenia z Internetem ani za słabym sprzętem. Gram na PC przez EA app.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Hej polk_a_pashkov​ 

Rozumiem, jak bardzo to frustrujące - szczególnie w FUT Champions, gdzie każdy mecz ma znaczenie.

Jeśli kod QR nie działa, możesz skorzystać bezpośrednio z poradnika tutaj: https://help.ea.com/pl/help/ea-sports-fc/connection-troubleshooting/

Warto przejść przez kroki z sekcji dotyczącej rozłączeń i stabilności połączenia - nawet jeśli internet działa poprawnie, czasem problem dotyczy synchronizacji z serwerem w konkretnym momencie zakończenia meczu.

Niestety nie mamy możliwości przywrócenia meczu lub zmiany jego wyniku. Jeśli jednak sytuacja powtarza się częściej, daj znać i podeślij ocenę jakości połączenia z gry (Raport jakości połączenia) - to pomoże sprawdzić, czy nie ma tam widocznych nieprawidłowości.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago
1,142 Posts