ConanmwRising Newcomer5 months agoRozłączenie UT po wygranym meczu w rivals. Już któryś raz się tak dzieje przeważnie grając z przeciwnikiem który siedzi na pc. Wygrany mecz i z ostatnim gwizdkiem rozłączenie ut i informacja że dostanę mniej punktów w nastepnych meczach ponie...Show More
EA_KalinaCommunity Manager5 months agoHej Conanmw Żeby temu zapobiec w kolejnych meczach, zrób krótkie odświeżenie sesji.Zamknij FC, wyłącz konsolę na około 3 minuty i w tym czasie zrestartuj router.
Recent DiscussionsWysoki ping w Ultimate Team i brak graczy z Polski. Czy wy kolejny już raz zmienialiście coś przy serwerach? Od wczoraj łączy mnie tylko z Rumunami, Węgrami, Chorwatami itd i Ping wzrósł ponad 100 % (było około 12-18 a teraz jest 32 wzwyż i 3 kreski) ...trafiłem dziś złotego mbappe Siema, miał ktoś podobny problem? Dzisiaj trafiłem zwykłego gold Mbappé, mimo że jego karta TOTS była podobno dostępna w paczkach. Z tego co wiem, jeśli specjalna wersja zawodnika jest w packach, to...EA SPORTS MA **bleep** ja wiedziałem że wy macie na nas **bleep** od zawsze i że lubicie rucha c nas na kase serio ale to jest przesada do chuiia grałem każda waszą edycje ale teraz to wy naprawde wsadzacie mi **bleep** w...Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...