Forum Discussion

erhard55's avatar
erhard55
Seasoned Traveler
4 days ago

Same Błędy !!!

Myślałem że już bardziej nie da się zepsuć tej gry ?  a jednak da się . Gra która jak miała nazwę FIFA , była super hitem , a teraz staje się z roku na rok coraz gorsza i żadne nowe rozgrywki tu nie pomagają. Po ostatniej aktualizacji sięgneła dna i nie widzę najmniejszej szansy żeby wyszła . Ta gra to strata pieniędzy oraz nerwów , bo w nią nie daje się grać . Mam nadzieję wreszcie ludzie to zauważą i przestaną ją kupować , bo jej miejsce na obecną chwilę jest w śmietniku .

4 Replies

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Rising Adventurer
    1 hour ago

już nic nie poprawią, szczególnie tutaj na forum, ewentualnie mogą doradzić restart routera :D  U mnie AI stwierdziło że mam za dobrą konfigurację i EA specjalnie spowalnia mój gameplay aby wyrównać rozgrywkę z moim przeciwnikiem, który ma wysoki jitter itp :D 

• erhard55's avatar
    erhard55
    Seasoned Traveler
    2 hours ago

Najgorsze jest to że na te wszystkie błędy nikt nie reaguje , nawet nie próbuje coś zrobić . Jednym słowem jak grochem o ścianę . Po co więc jest to forum oraz specjaliści od naprawy gry . Po każdej aktualizacji jest coraz gorzej . Weźcie się panowie do solidnej roboty , ale myślę że to tylko moje pobożne życzenie ?

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Rising Adventurer
    3 days ago

gra ma sporo błędów, nie jest idealna, ale da się grać, tylko nie w ultimate team. Gram obecnie w sezonach online i tam rozgrywka jest 2x lepsza, nawet jak trafię na przeciwnika z UK czy Turcji z pingiem 30ms+.  To był mój ostatni rok z Ultimate, zero trafów, zero przyjemności z rozgrywki, faworyzowanie przeciwników z gorszym połączeniem itp.

• erhard55's avatar
    erhard55
    Seasoned Traveler
    3 days ago

Jak w tytule same błędy : dźwięk gwizdka sędziego ledwo słyszalny , drużyny przeciwne to same fenomeny bez względu na moc , cały czas moja drużyna jest łapana na spalonego przez to nie daje się grać , Jednym słowem gra jest całkiem nie grywalna , brak słów jak ta gra została zepsuta . To tylko niektóre błędy . Tak zostaliśmy potraktowani : zapłaciłeś ( jak na nasze warunki sporą kasę ) to cicho siedź i graj czym masz !!!!

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 15 minutes ago
1,123 Posts