Janqro1Seasoned Newcomer2 days agoSame lagi... Ta gra to jakaś tragedia, jak wchodzę w menu wszystko płynnie dziala, nagle wchodzę w mecz, a tam tragedia. Takie lagi że szkoda gadać, a zaznaczam że laptop spełnia zalecane wymagania sprzętowe. Show MoreVID_20251227_185720.mp452.1 MB
AroskSeasoned Newcomer23 hours agoPobierz sobie najnowsze sterowniki od nvidii albo amd (zalezy cos masz) mi to pomogło
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 53 minutes ago946 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 53 minutes ago946 Posts
Recent DiscussionsPodania Czy Wam też zawodnicy podają kompletnie, gdzie indziej niż celujecie lub idealnie do przeciwnika. Nie ma nic pomiędzy. Są jakieś ustawienia na to? Często kiedy nawet gałki nie ruszam moje podanie za...Męskie drużyny mają mecze z damskimi Grałam ostatnio mecz pucharowy w karierze menadżera i prowadzę męska drużynę a mecz grałam przeciwko żeńskiej drużynie. Problem zapisem taktyk w menu Mam problem z zapisem wybranych przeze mnie taktyk. Dodając dwie taktyki przez kod, następnie po ustawieniu kolejnej dodanej, jako główną i aktywną, nie zapisuje się. Wystarczy wyjść z wyszukiwania m...Ewolucja Dzień dobry wyłomem 2 ewolucję do Guillita I dostałem statystki do niego ale nie dostałem playstalow białych do niego wiecie jaka jest czyna tego resetowalem grę konsole i dalej nic Prosze o pomoc ...lagujący pad odpalam mecz divison rivals klikam a normalnie bez opoznienia po chwili gdy ruszam padem mam 3s opoznienia reinstall gry nie pomaga nie jest to wada pada poniewaz działa w innych grach