romanmaciejRising Novice4 months agoSerwery nie mogą przetworzyć twojego żądania Po raz kolejny zdarza się taka sytuacja, że w kluczowym mecz,gdy go wygrywam lub remisuje, po ostatnim gwizdku,wyskakuje taki komunikat i zalicza mi porażkę.Zapewniam ze połączenie jest stabilne (świ...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,167 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago1,167 Posts
Recent DiscussionsBłąd Siemano ludzie może wy wiecie nie działa mi kompletnie Ścieżka sezonowa (Karnet) pokazuje mi że jest niedostępna. Mam tak od około 10 dni miał ktoś tak ? Zablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Karnet Sezon 5 Gram na PS5 i nie zostały mi przyznane w dalszym ciągu nagrody za Sezon 5 a dokładnie mówiąc paczki za poziom 27,29 i 30 (łącznie 8 paczek wymiennych wysoko Ovrl) a aktualnie wystartował nowy sezon d...Same Błędy !!! Myślałem że już bardziej nie da się zepsuć tej gry ? a jednak da się . Gra która jak miała nazwę FIFA , była super hitem , a teraz staje się z roku na rok coraz gorsza i żadne nowe rozgrywki tu nie ...Gra nie działa Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w grę fc 26.Gra się uruchamia a gdy się skończy ekran startowy gra się wyłącza i przechodzi do ea appa. Przed aktualizacją wszystko normalnie działało a po ak...