Forum Discussion

malkovich1979's avatar
malkovich1979
New Novice
1 month ago

Sezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłącza

Wygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie...

5 Replies

• malkovich1979's avatar
    malkovich1979
    New Novice
    18 days ago

I to samo!!! Powiedźcie jak ja mam grać w wasze gównianą grę, żeby zdobywać pkt, bo jak wygrywam mam 0!!! 

• I znowu to samo!!!!!!!!! Wygrywam mecz w 93 minucie, gość się rozłącza i nie mam punktów!!!!!!! Wasza gra jest chora!!!! Czy ktoś mi odpowie??? Za co bierzecie pieniądze? Jak jak wygrać mecz, jak 9 na na 10 wygranych meczów nie dostaję pkt... mogę tylko przegrać¡!!!!!

• Wygrałem 4 mecze i nie dostałem żadnego punktu, przegrałem 1 i mam porażkę, Ten wasz p..... system nalicza mi tylko porazki, jak ja mam grać??????Ta gra jest tylko frustrująca. Katastrofa !!!!!!!!!

• malkovich1979's avatar
    malkovich1979
    New Novice
    20 days ago

Dzisiaj to samo teraz godz. 23.27 wygrywam mecz z Legią  Warszawa, gość sie rozłącza w 91 min. Wczoraj o podobnym czasie dwa mecze . Co to ma być, to jest chore!!!!! To podobno trwa od dłuższego czasu, czy wy nie umiecie załatać prostego błędu ????!!!!!! Przestaję byc miły to nie jest śmieszne!!!!!!! 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Hej malkovich1979​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Jesteś w stanie określić, kiedy miało miejsce rozłączenie? Bardziej dokładna informacja pomogłaby lepiej przyjrzeć się problemowi. 

Jeśli chodzi o sam mecz, to obawiam się, że nie będziemy mieli możliwości przywrócenia go, lub zmodyfikowania Twoich statystyk. 

By zminimalizować pojawienie się podobnego problemu w przyszłości, upewnij się, że Twoje połączenie jest w odpowiedni sposób zoptymalizowane. 

Jak zadbać o połączenie w EA SPORTS FC™