Forum Discussion

pinokiogosczgumy's avatar
2 days ago

Super Update'y, super gameplay

1.Dlaczego karta claudi piny 79PACE jest szybsza od każdej możliwej karty oczywiście od 99PACE to już wogóle ?

2.Dlaczego każda kobieta przepycha np. Va Dijka, Salibe czy Vidića jakby nigdy nic, jakby to oni wazyli 40kg i mierzyli się z przeciwnikiem 195cm wzrostu i 90kg 

3.Przełaczanie się bądź przez grę jest tak zepsute, pomocnik jest obok piłki to gra mnie zmieni w lewego obrońce albo innego obrońce przez co robi się dziura w obronie

4.PODANIA, dlaczego podania nie lecą w tą stronę w którą mam skierowany lewy drążek? Naprawdę w ty EA nie rozróżniacie góra/dół,  lewo/prawo ???

5.IQ zawodników na boisku, np.biegnę z kontrą Gyokeres wybiega za plecy ostatniego obrońcy i zamiast go ominąć to on w niego wbiega i się o niego blokuje, nie wiem czy on może oczu nie ma czy o co chodzi 

6.Animacje przy przyjęciu, podawaniu, odbiorach,  to jest po prostu niesamowite jak piłka niby odebrana odbija się od nogi piłkarza który robi odbiór i wraca pod nogę przeciwnika oczywiście wyrzucając go 1v1 z bramkarzem, przy podaniu mam już wrażenie że zawodnicy nie mają oczu i jak głupki podają piłkę przed siebie nawet jak stoi tam przeciwnik(jakby grali w kręgle i chcieli go przewrócić), no i przyjęcie piłki wygląda jakby to zawodnik przyjmujący odbijał się od piłki , po prostu coś niesamowitego jakie te update'y poprawiają gameplay 

7.Oczywiście przeciwnik wychodzi z meczu i nie dostaję wina (klasyk)

8.Zbugowane zadanie, nie mam żadnego zadania zrobionego ale w menu pokazuje że mam jakieś do odebrania 

Jedyne do czego nie można się przyczepić to ewolucje 

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.730 PostsLatest Activity: 52 minutes ago