Forum Discussion

pinokiogosczgumy's avatar
pinokiogosczgumy
Seasoned Novice
25 days ago

Super Update'y, super gameplay

1.Dlaczego karta claudi piny 79PACE jest szybsza od każdej możliwej karty oczywiście od 99PACE to już wogóle ?

2.Dlaczego każda kobieta przepycha np. Va Dijka, Salibe czy Vidića jakby nigdy nic, jakby to oni wazyli 40kg i mierzyli się z przeciwnikiem 195cm wzrostu i 90kg 

3.Przełaczanie się bądź przez grę jest tak zepsute, pomocnik jest obok piłki to gra mnie zmieni w lewego obrońce albo innego obrońce przez co robi się dziura w obronie

4.PODANIA, dlaczego podania nie lecą w tą stronę w którą mam skierowany lewy drążek? Naprawdę w ty EA nie rozróżniacie góra/dół,  lewo/prawo ???

5.IQ zawodników na boisku, np.biegnę z kontrą Gyokeres wybiega za plecy ostatniego obrońcy i zamiast go ominąć to on w niego wbiega i się o niego blokuje, nie wiem czy on może oczu nie ma czy o co chodzi 

6.Animacje przy przyjęciu, podawaniu, odbiorach,  to jest po prostu niesamowite jak piłka niby odebrana odbija się od nogi piłkarza który robi odbiór i wraca pod nogę przeciwnika oczywiście wyrzucając go 1v1 z bramkarzem, przy podaniu mam już wrażenie że zawodnicy nie mają oczu i jak głupki podają piłkę przed siebie nawet jak stoi tam przeciwnik(jakby grali w kręgle i chcieli go przewrócić), no i przyjęcie piłki wygląda jakby to zawodnik przyjmujący odbijał się od piłki , po prostu coś niesamowitego jakie te update'y poprawiają gameplay 

7.Oczywiście przeciwnik wychodzi z meczu i nie dostaję wina (klasyk)

8.Zbugowane zadanie, nie mam żadnego zadania zrobionego ale w menu pokazuje że mam jakieś do odebrania 

Jedyne do czego nie można się przyczepić to ewolucje 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago
839 Posts