Forum Discussion

pinokiogosczgumy's avatar
pinokiogosczgumy
Seasoned Novice
2 months ago

Tylko grając w FC26 mam nagle niestabilne połączenie i problemy z internetem

Tylko grając w FC26 mam nagle niestabilne połączenie i problemy z internetem , w żadnej inne grze tak nie mam, o ch*j wam chodzi w tym EA .

3 Replies

• Oni zawsze mieli serwery z cheatosow, ale od niedzieli to chyba się przerzucili na internet z Topów, bo jak miałem średni ping 30 nagle nieraz wyszukuje przeciwnika z którym mam stabilne 120 ms. Co oni tam odpier dalaja w tej Kanadzie. A co najśmieszniejsze ten ping 120 nie skacze, jakbym grał z jakimś Turkiem za drugiego globu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Kiedy w trakcie meczu na ekranie pojawi się co najmniej jedna z tych ikon, mogą wystąpić pewne problemy z rozgrywką online wywołane jakością twojego połączenia.Jeśli któraś ikona jest wyświetlana przez cały mecz, twoje połączenie jest prawdopodobnie niestabilne i skutkuje zmienną płynnością rozgrywki.

W tej sytuacji warto zacząć od zrestartowania routera i skorzystania z pozostałych wskazówek z poradnika Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Vanguard
    2 months ago

Tak, bo to zawsze jest wina graczy. Nigdy serwerów EA. To zawsze gracz jest tym złym i problem zawsze jest po ich stronie. A jak mówią, że mają ten problem tylko w tej grze to i tak to oni są tym problemem. Normalnie cud. Wy nie macie nigdy nic do zarzucenia. Ciekawe, czy ten ping pokazywany w trakcie grania nie jest jakoś podkoloryzowany. Ale czego my oczekujemy, jak w normalnej gdzie jesteś w stanie wybrać serwer do którego chcesz się połączyć, albo chociaż jego nazwę, żeby dokładnie wiedzieć, czy grasz na serwerze europejskim, czy też amerykańskim.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
839 Posts