865f1611f8fb5347Newcomer1 month agoWitam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 Proszę o pomoc Witam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 a mianowicie mam nie odebrana ewolucję.A jak próbuję ją odebrać wyskakuje napis że problem z aplikacją i muszę zrestartować aplikacje i ro...Show More
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoHej 865f1611f8fb5347 Podsyłam kroki udostępnione przez jednego z graczy na naszej anglojęzycznej tablicy tutaj.
Recent DiscussionsEA SPORTS MA **bleep** ja wiedziałem że wy macie na nas **bleep** od zawsze i że lubicie rucha c nas na kase serio ale to jest przesada do chuiia grałem każda waszą edycje ale teraz to wy naprawde wsadzacie mi **bleep** w...Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...blokowanie podczas odbierania nagród sezonowych za każdym razem jak chcę odebrać nagrodę z osiągnięć sezonu , muszę uruchamiać grę od nowa. blokuje mnie w oknie odbioru. mam tak od dawana i nic z tym nie robicie ? za pewne nie tylko ja to mam. to ...Crash przy uruchamianiu gry!! Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem?