865f1611f8fb5347Rising Newcomer4 days agoWitam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 Proszę o pomoc Witam.Mam problem ze sklepem w grze EA fc26 a mianowicie mam nie odebrana ewolucję.A jak próbuję ją odebrać wyskakuje napis że problem z aplikacją i muszę zrestartować aplikacje i ro...Show More
EA_KalinaCommunity Manager4 days agoHej 865f1611f8fb5347 Podsyłam kroki udostępnione przez jednego z graczy na naszej anglojęzycznej tablicy tutaj.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 50 minutes ago1,210 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 50 minutes ago1,210 Posts
Recent DiscussionsPotencjalny bug? Problem z powrotem do gry Mam wrażenie że każda kolejna aktualizacja mało poprawia a więcej psuje. A to zawodnik lub cała linia zostanie przesunięta(coś jakby lag) albo jak dziś (7 kwietnia), podczas gry, w jej końcówce, po d...OUT? Erorr OUT ON OUT? xD Problem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...Dźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...