Zaki032020New Novice2 months agoSolvedWitam niestety nie mam do odebrania nagród za fc Pro Czy to jakiś błąd?? EA_Kalina2 months agoNiestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z brakującą zawartością w grze. W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA?
EA_Kalina2 months agoNiestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z brakującą zawartością w grze. W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA?
EA_Kalina2 months agoNiestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z brakującą zawartością w grze. W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. Jak skontaktować się z doradcą EA?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago991 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago991 Posts
Recent Discussionsdraft mam glitcha ze moge odbierac nagrody za draft i nie moge przesto zaczac nowej gry co mam zrobi? Za dużo FC points Kupiłem pakiet w którym znajdowało się 2800 a dostałem 5700 wydałem tylko 2000 a reszty nie tykałem bo są one nadprogramowo Brak dostępu do Ultimate Team Dzień dobry. Od wczorajszego wieczoru nie mogę włączyć trybu Ultimate Team w EA FC 26. Cały czas mam komunikat: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do główn...Nie moge wykonać zadania w "Ryzkowna gra" Mam ostanie zadanie o nazwie Ukończ ewolucje podstaw. Zrobiłem to ze 3 razy nadal mi gra nie uznaje. I pytanie jest takie czy to bład w gierce u mnie czy ja nie ta ewolucje robie , nie mam pojecia w...Zawodnicy nadal są ociężali bez tempa ruchu Mimo aktualizacji nadal jest jeden i ten sam błąd tej gry. Rekacje sterowanymi zawodnikami. Zgranie 33/33 internet elegancki sprzęt również. sterowanie zespolem jest tragiczne. Pilkarze moi funkc...