Forum Discussion

sicariogm2l's avatar
sicariogm2l
Seasoned Novice
26 days ago
Solved

Witam po nowej aktualizacji mam problem z input delay.

W meczu FUT i Rivals opoznienie po paru minutach grania zaczyna byc coraz wieksze i sie nawarstwia. Nie po to wydaje 400pln zeby nie móc grać przez wasze błędy.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej sicariogm2l​ 

Daj znać czy po odświeżeniu danych, odczuwasz różnicę w rozgrywce.

• usuń uszkodzone pliki gry i wyłącz grę
    •  usuń z folderu C:\Users\TwojaNazwa\AppData*\Local\EA SPORTS FC 26 pliki fcsetup.ini, folder settings i umcache (*AppData jest ukryty). Zrestartuj komputer i odpal FC 26 jeszcze raz.
  • sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    25 days ago

Usuwałem, robiłem dosłownie wszystko lecz to chyba problem z waszej strony po najnowszej aktualizacji która była prawie 2 tygodnie temu. Mam nadzieję że w najbliższym czasie coś zrobicie bo widzę że wielu graczy to ma. Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    24 days ago

Zakładam też, że masz już zainstalowane także wszystkie aktualizacje systemu, sterowników GPU i karty dźwiękowej.

W tej sytuacji warto wypełnić krótką ankietę, którą zamieściliśmy tutaj-pomoże nam zebrać pełny obraz sytuacji.

• sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    24 days ago

Nie zwalajcie winy na sprzęt tylko weźcie wine na siebie, wiem ze jako supporterzy EA nie macie na nic za duzego wplywu ale idzie sie zdenerwowac

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    23 days ago

sicariogm2l​ rozumiem, skąd Twoja reakcja – dlatego pozwolę sobie krótko wyjaśnić, jak to wygląda z naszej strony.

Moderatorzy forum oraz  inni gracze mogą pomóc tam, gdzie da się coś realnie sprawdzić:
    czy sprzęt ładuje grę poprawnie, czy sterowniki nie blokują aktualizacji, czy programy w tle nie powodują konfliktu, czy pliki gry nie są uszkodzone. To wszystko potrafi wpłynąć na to, co dzieje się w grze po aktualizacji – nawet jeśli wcześniej działało dobrze.

Ankieta, którą podlinkowałam, to narzędzie, dzięki któremu zespół może lepiej zrozumieć, dlaczego problem występuje i co dokładnie dzieje się po stronie gracza przed wydaniem aktualizacji.

Jeśli chcesz, możemy sprawdzić Twoją konfigurację krok po kroku – od tego jesteśmy tutaj na forum.

• sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    23 days ago

Po wczorejszej aktualizacji wszystko już w porzadku

• Rqemus's avatar
    Rqemus
    New Novice
    13 days ago

mam ten sam problem robilem to co mowilas i nic nie pomaga

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
1,003 Posts