Forum Discussion
9 Replies
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Hej sicariogm2l
Daj znać czy po odświeżeniu danych, odczuwasz różnicę w rozgrywce.
- usuń uszkodzone pliki gry i wyłącz grę
- usuń z folderu C:\Users\TwojaNazwa\AppData*\Local\EA SPORTS FC 26 pliki fcsetup.ini, folder settings i umcache (*AppData jest ukryty). Zrestartuj komputer i odpal FC 26 jeszcze raz.
- sicariogm2l25 days agoSeasoned Novice
Usuwałem, robiłem dosłownie wszystko lecz to chyba problem z waszej strony po najnowszej aktualizacji która była prawie 2 tygodnie temu. Mam nadzieję że w najbliższym czasie coś zrobicie bo widzę że wielu graczy to ma. Pozdrawiam
- EA_Kalina24 days ago
Community Manager
Zakładam też, że masz już zainstalowane także wszystkie aktualizacje systemu, sterowników GPU i karty dźwiękowej.
W tej sytuacji warto wypełnić krótką ankietę, którą zamieściliśmy tutaj-pomoże nam zebrać pełny obraz sytuacji.
- sicariogm2l24 days agoSeasoned Novice
Nie zwalajcie winy na sprzęt tylko weźcie wine na siebie, wiem ze jako supporterzy EA nie macie na nic za duzego wplywu ale idzie sie zdenerwowac
- EA_Kalina23 days ago
Community Manager
sicariogm2l rozumiem, skąd Twoja reakcja – dlatego pozwolę sobie krótko wyjaśnić, jak to wygląda z naszej strony.
Moderatorzy forum oraz inni gracze mogą pomóc tam, gdzie da się coś realnie sprawdzić:
czy sprzęt ładuje grę poprawnie, czy sterowniki nie blokują aktualizacji, czy programy w tle nie powodują konfliktu, czy pliki gry nie są uszkodzone. To wszystko potrafi wpłynąć na to, co dzieje się w grze po aktualizacji – nawet jeśli wcześniej działało dobrze.Ankieta, którą podlinkowałam, to narzędzie, dzięki któremu zespół może lepiej zrozumieć, dlaczego problem występuje i co dokładnie dzieje się po stronie gracza przed wydaniem aktualizacji.
Jeśli chcesz, możemy sprawdzić Twoją konfigurację krok po kroku – od tego jesteśmy tutaj na forum.
- sicariogm2l23 days agoSeasoned Novice
Po wczorejszej aktualizacji wszystko już w porzadku
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Super! Dzięki za potwierdzenie sicariogm2l
- Rqemus13 days agoNew Novice
mam ten sam problem robilem to co mowilas i nic nie pomaga
- EA_Kalina14 hours ago
Community Manager
Dołączam link do wpisu Rqemus