Forum Discussion

sicariogm2l's avatar
sicariogm2l
Seasoned Novice
1 month ago
Solved

Witam po nowej aktualizacji mam problem z input delay.

W meczu FUT i Rivals opoznienie po paru minutach grania zaczyna byc coraz wieksze i sie nawarstwia. Nie po to wydaje 400pln zeby nie móc grać przez wasze błędy.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej sicariogm2l​ 

Daj znać czy po odświeżeniu danych, odczuwasz różnicę w rozgrywce.

• usuń uszkodzone pliki gry i wyłącz grę
    •  usuń z folderu C:\Users\TwojaNazwa\AppData*\Local\EA SPORTS FC 26 pliki fcsetup.ini, folder settings i umcache (*AppData jest ukryty). Zrestartuj komputer i odpal FC 26 jeszcze raz.
  • sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    1 month ago

Usuwałem, robiłem dosłownie wszystko lecz to chyba problem z waszej strony po najnowszej aktualizacji która była prawie 2 tygodnie temu. Mam nadzieję że w najbliższym czasie coś zrobicie bo widzę że wielu graczy to ma. Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Zakładam też, że masz już zainstalowane także wszystkie aktualizacje systemu, sterowników GPU i karty dźwiękowej.

W tej sytuacji warto wypełnić krótką ankietę, którą zamieściliśmy tutaj-pomoże nam zebrać pełny obraz sytuacji.

• sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    1 month ago

Nie zwalajcie winy na sprzęt tylko weźcie wine na siebie, wiem ze jako supporterzy EA nie macie na nic za duzego wplywu ale idzie sie zdenerwowac

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

sicariogm2l​ rozumiem, skąd Twoja reakcja – dlatego pozwolę sobie krótko wyjaśnić, jak to wygląda z naszej strony.

Moderatorzy forum oraz  inni gracze mogą pomóc tam, gdzie da się coś realnie sprawdzić:
    czy sprzęt ładuje grę poprawnie, czy sterowniki nie blokują aktualizacji, czy programy w tle nie powodują konfliktu, czy pliki gry nie są uszkodzone. To wszystko potrafi wpłynąć na to, co dzieje się w grze po aktualizacji – nawet jeśli wcześniej działało dobrze.

Ankieta, którą podlinkowałam, to narzędzie, dzięki któremu zespół może lepiej zrozumieć, dlaczego problem występuje i co dokładnie dzieje się po stronie gracza przed wydaniem aktualizacji.

Jeśli chcesz, możemy sprawdzić Twoją konfigurację krok po kroku – od tego jesteśmy tutaj na forum.

• sicariogm2l's avatar
    sicariogm2l
    Seasoned Novice
    1 month ago

Po wczorejszej aktualizacji wszystko już w porzadku

• Rqemus's avatar
    Rqemus
    Rising Novice
    1 month ago

mam ten sam problem robilem to co mowilas i nic nie pomaga

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago
1,088 Posts