MenchdkNewcomer29 days agoWydarzenie uderzenie gromu:skrupulatność flashW tym wydarzeniu mam ukońcozne zadanie 1,3,4 a nie mam 2 i przez to nie mogę odebrać nagród za grupę a jest tam paczka 86+x4 oraz ewolucja proszę naprawcie to widać to na zdjęciu w załączniku20251205_160450.jpg4 MB20251205_160455.jpg3.5 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago974 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago974 Posts
Recent DiscussionsBrak Gullit i Matthaus w karierze po odblokowaniu 19 lvl SP ! Witam, Odblokowalem 19 lvl i powinienem dostac Guulita i Matthausa do kariery , a sa nadal niedostepni. Inni pilkarze sa odblokowani tylko tych dwoch nie mam ktorych potrzebuje... EA FC 26 Dzien dobry, raczej wieczur pisze drogi raz DROGI bo nie mozecie naprawic ewolucje zrobilem raz ewolucje o nazwie bandyta i nie dostalem rynku transferowego czy mozecie to naprawic i dac mi ten rynek...Hacker Moje konto zostało zhakowane 1 stycznia, zgłosiłem to gdzie tylko się dało i na chwilę obecną nie dostałem żadnej odpowiedzi. Straciłem monety i karty o łącznej wartości 250 tysięcy monet. W aplikacj...Missing FC points Hello. I've returned to EA FC 26 after two months of not playing. I pre-ordered the Ultimate Edition, so I should have received 2,000 FC points each month for the first three months. I initially rece...Brak FC Points Witam. Wróciłem do ea fc 26 po 2 miesiącach nie grania. Miałem zakupioną wersje ultimate w przedsprzedaży, czyli powinienem dostać przez pierwsze 3 miesiące po 2000 fc points co miesiąc. Na początku ...