MenchdkNewcomer31 days agoWydarzenie uderzenie gromu:skrupulatność flashW tym wydarzeniu mam ukońcozne zadanie 1,3,4 a nie mam 2 i przez to nie mogę odebrać nagród za grupę a jest tam paczka 86+x4 oraz ewolucja proszę naprawcie to widać to na zdjęciu w załączniku20251205_160450.jpg4 MB20251205_160455.jpg3.5 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago985 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago985 Posts
Recent DiscussionsBłąd 2 raz z rzędu po wygraniu po dogrywce w fut champions pokazuje mi że serwery nie mogą przetworzyć mojego żądania... Tryb "szybki mecz" i łączenie profili Dzień dobry, widziałem, że wątek był już poruszany kilka razy ale nie dla Switcha 2. Jak to jest, że w żaden sposób nie można połączyć profilu z konsoli z profilem w grze? Za każdym razem wywala bł...Brak komentarza podczas meczu Od wczoraj borykam się z problemem braku jakiekogolwiek komentarza podczas meczu - czy polski czy angielski czy jakikolwiek inny. Problem występuje w karierze, szybki mecz, ut - generalnie wszędzie. ...Nie mogę połączyć się z serwerami FUT w EA Sports FC 26 Dzień dobry, Od kilku dni nie mogę grać w EA Sports FC 26 – tryb FUT. Po uruchomieniu gry i próbie połączenia z serwerami FUT pojawia się błąd połączenia, a wskaźnik serwerów pokazuje ok. 90/100. ...zbyt dużo kont na tej konsoli używało ut Po wejściu do gry w ultimate team pisze że zablokowane bo zbyt dużo kont na tej konsoli używało ut chociaż tylko mogę główne konto używało i nie mogę grać ultimate team