Forum Discussion

Fiflakovy's avatar
Fiflakovy
New Novice
2 days ago

Wygrana zaliczona jako przegrana.

Po wygranym meczu w UT Champions 12-3 dostałem jakiś komunikat o serwerach ale myślałem że to ten sam co mam po DR i nigdy się nic nie działo, ale po kliknięciu "Ok" wyrzuciło mnie do menu gry i dostałem informacje o rozłączeniu, mecz został zaliczony jako przegrany. Da się coś z tym zrobić?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 hours ago

Hej Fiflakovy​ 

W takiej sytuacji najczęściej dochodzi do rozłączenia z serwerem dokładnie po zakończeniu spotkania, zanim wynik zostanie w pełni zsynchronizowany. System wtedy automatycznie zalicza mecz jako przegrany i pomniejsza liczbę dostępnych spotkań.

Warto sprawdzić historię meczów w zakładce Mistrzostw oraz ocenę połączenia z gry. Jeśli problem będzie się powtarzał, wykonaj restart routera i upewnij się, że połączenie jest stabilne przez cały mecz.

Chcę także zaznaczyć, że nie ma możliwości zmiany wyniku ani przywrócenia rozegranego meczu, ponieważ rezultaty są zapisywane automatycznie po stronie serwera.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 months ago
1,142 Posts