CzojekNew Rookie1 month agoWyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry.
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoCzojek Jeśli to możliwe proszę przetestuj jak działa ten tryb na zupełnie nowym koncie PSN i daj znać o wynikach.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,144 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,144 Posts
Recent DiscussionsNie zalicza bramek do zadania strzel bramkę niskim mocnym strzałem w 7 roznych meczach wydarzenia na żywo jeden narod mając w wyjsciowej 11. 8 niekupionych kart pilkarskich z Francji błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd Nie zalicza meczów w trybie tor przeszkód ultimate 12 Problem polega na tym że każdy mecz w trybie tor przeszkód ultimate 12 mi nie zaliczamy po zakończonym meczu mnie wyrzuca od razu z trybu ultimate team albo wyskakuje mi że twój mecz nie może zostać ...Opóźnienie Podczas meczu w UT (Rivals) pierwsze kilka minut MECZU jest okej. Ok. 10 minut jest juz tragedia. Gra na jakikolwiek mój ruch reaguje z opóźnieniem od 5 do 10 sekund. Czy ktoś mi powie co zrobić żeby...Mistrzostwa UT - znikający mecz?! Doszło do absurdalnej sytuacji. Grając w dniu dzisiejszym rozgrywki Mistrzostwa FUT zostały mi 2 ostatnie mecze do rozegrania. Przegrałem przedostatni mecz. Po ostatnim gwizdku sędziego na ekranie ko...