Forum Discussion

rolnii's avatar
rolnii
Newcomer
22 hours ago

Wywala po każdej grze

Wywala mnie z ultimate team na ps 5 po każdej grze, normalnie sobie gram wszystko działa ale w momencie jak się zakończy mecz, to wyrzuca mnie do menu gry i nie zalicza mi żadnych zadań typu strzel gola w meczu, mimo że w trakcie gry wyskakuje mi że zaliczyłem zadanie. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 hours ago

Hej rolnii​ 

Z opisu wygląda to najczęściej na problem z „zapisem” postępu po meczu, czyli coś z połączeniem w momencie zakończenia spotkania, a nie samą rozgrywką.

Na start zrób odświeżenie sesji - zamknij grę, wyłącz PS5 na ok. 3 minuty i zrestartuj router. To bardzo często pomaga przy takich sytuacjach po meczu. Potem sprawdź, czy to samo dzieje się w innym trybie (np. Squad Battles vs Rivals). Jeśli tylko w jednym, to zawęża problem. Warto też na chwilę sprawdzić połączenie kablem zamiast Wi-Fi albo zmienić sieć (np. hotspot), żeby zobaczyć czy efekt będzie taki sam.

Dla pewności możesz też spróbować rozegrać jeden mecz bez wychodzenia z żadnych menu po końcowym gwizdku - po prostu poczekać aż wszystko się zapisze i samo wróci do UT.

Daj znać, jak poszło.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago
1,180 Posts