DUddliSNew Novice2 months agoWywala z meczu Wyrzuca z meczu, niby przez utratę połączenia a ono cały czas stabilne( xbox)
jedker999Rising Newcomer2 months agoWłaśnie miałem identyczną sytuację… 2000pkt w sb w d bo gra która miała premierę 1.5 miesiąca temu dalej nie potrafi ogarnąć serwerów… tfu!
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,050 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,050 Posts
Recent DiscussionsNie można uruchomić gry Nie można uruchomić gry. Błąd CE-107891-6 Złota Pajor z paczki podczas eventu TOTY napastników Witam. Otworzyłem przed chwilą paczkę w aplikacji Companion, do końca nie wiem jaką konkretnie i trafiłem z niej złotą Ewę Pajor. Wszystko byłoby okej, ale trwa event TOTY i w paczkach występuje Ewa ...Zablokowany rynek transferowy Witam, Kontaktuję sie w sprawie irytującego problemu, a mianowicie braku dostępu do rynku transferowego. Konto mam ważne od 2018 roku, ani razu nie dostałem bana. Niestety po odpaleniu FC26 pod kon...ZNIKNIĘCIE PACZEK Z KONTA Dzień dobry, Zachowałem dużo paczek na event TOTY 19/01. W trakcie otwierania tychże paczek w apce Companion nagle wyskoczyło "kółko ładowania" i pozostałe paczki zniknęły ze sklepu. Pisałem maila d...Nie udało się uruchomić gry Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie. Witam, od jakiegoś czasu gra nie chce mi się włączyć. Wcześniej gra działała a teraz jak tylko chce wejść to podczas wczytywania wyrzuca mnie do EAapp i jest komunikat, że wystąpił niespodziewany bła...