DUddliSNew Novice4 months agoWywala z meczu Wyrzuca z meczu, niby przez utratę połączenia a ono cały czas stabilne( xbox)
jedker999Rising Newcomer4 months agoWłaśnie miałem identyczną sytuację… 2000pkt w sb w d bo gra która miała premierę 1.5 miesiąca temu dalej nie potrafi ogarnąć serwerów… tfu!
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,176 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 hours ago1,176 Posts
Recent DiscussionsValverde złota karta, zamiast specjalnej Witam, Po otwarciu paczki 14x83, ok. 21:15, dostałem złotą kartę Valverde, zamiast specjalnej 91, Tort i prędkość Zniknęła mi ewolucja. Zanim w ogóle zdążyłem ją kliknąć w było napisane, że jest jeszcze dostępna przez 7 dni. Ktoś ma podobny problem? Ewolucja z karnetu Dostałem 2 razy nagrody z karnetu co jest błędem i nie mogę tych ewolucji które tam były dać do klubu przez co nie mogę otwierać paczek Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie... Błąd: „Nie udało się uruchomić gry. Wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie gry. Spróbuj ponownie później.” Nie mam pojęcia, co jeszcze mogę zrobić. Chcę wejść do gry, ale jest to niemożliwe...nie można zmienić taktyki ani zamienić piłkarzy na pozycji w składzie Witam, w trybie kariery oraz w menu głównym nie da zmienić się taktyki zespołu ani przestawić graczy na inną pozycję ani wstawić piłkarzy z ławki do składu, granice absurdu w tej grze przekraczają w...