koninho04New Novice8 months agoWyzwanieNie zalicza wyzwania wejdź do akcji oraz nie dostaje nagród za drabinki w rivals.
Recent Discussionsnie zalicza mi zadania "Kraj na antypodach" mam problem z zadanie w tytule bo zaliczyłem 1/5 i nie mogę zaliczyć ani jednego i nie wiem o co chodzi czy to ktoś wytłumaczy a i mam w składzie 4 australijczyków i nowo zelandczyka i mi nie oznacza...Brak nagród za segmenty w Azja/Oceania Nie dostałem nagród za segmenty z grupy Azja/Oceania w tym Tima Cahilla niezbętnego do wykonania niektórych zadań Brak przyznanych nagród w zadaniach Azja i Oceania W zadaniach Azja i Oceania po wykonaniu poszczególnych zadań nie przyznano wszystkich nagród, w tym paczek oraz Tima Cahilla, który jest niezbędny do wykonania zadań. Azja i Oceania Widzę że EA się nie kwapi aby rozwiązać problem , może grupowy wniosek o zwrot kosztów przydałoby się zrobić to by się otrząsnęli Brak nagród w klubie za zadania Azja i Oceania Witam, w dniu wczorajszym - 12 czerwiec - około godziny 19:15 chciałem odebrać część nagród po rozegraniu meczu w zakładce Azja i Oceania. Niestety zadania pojawiły się jako wykonane ale nagrody nie...