YetiPLLLSeasoned Traveler10 months agoZa co zapłaciłem ponad 400 zł?Japierdziele mam dosyć tego waszego syfu, co rok te same błędy się powielają + dochodzą nowe.eeaguffno.png396 KB
Recent DiscussionsProblem z ustawieniami klubu w Klubach!!! Od około 2 tygodni mam problem z moim klubem w EA SPORTS FC 26 w trybie Kluby. ||Jestem obecnie menedżerem klubu ale nie jestem jego założycielem. Założyciel wcześniej opuścił klub i obecnie nikt nie...Edycja menadżera w trybie kariery PS4 Po odtworzeniu zakładki "Edytor menadżerów" i przejściu do sekcji "głowa" niejednokrotnie zablokowana jest możliwość edycji własnej głowy a jedynie może zmienić na jednego z "gotowców". Wszystko dzie...Brak biegu??? Dzisiaj ponownie natknąłem sie na ten sam problem, ostatnie 5 minut, podaję piłkę prostopadle, moj napastnik przyjmuje, a zamiast biec, to sobie truchta (napastnik Temp 97 strzal 97), przez co obrońc...Gra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...Zepsute koszulki Każdy piłkarz z opaską kapitana (i może inni, ale zauważyłem to głównie tam), ma błąd związany z animacją koszulek i ich cieniowaniem na spodzie Nie chciałbym, by takie coś zostało do końca wsparcia...