bartek999937Seasoned Newcomer4 months agoZacina przy dosiadaniu na ławkęWitam, mam taki problem gra się zacina za każdym razem gdy próbuje dodać zawodników na ławkę.
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,208 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,208 Posts
Recent DiscussionsProblem z opóźnieniem w meczach online Jakoś w styczniu był problem na PC gdzie podczas meczu online było opóźnienie zostało to naprawiane dzisiaj po aktualnym update znowu jest to samo wchodzi się w mecz i jest opóźnienie gdzie nie jest ...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...Dźwięk ! Zbyt głośne trybuny , a ledwo słyszalny gwizdek sędziego w każdej grze . Jeśli ktoś potrafi to proszę to naprawić , bo w trakcie gry to jest denerwujące . Jak zresztą wszystko w tej grze . Gra takiej...Brak nagród za Elite 1 Squad Battles Dziendobry chciałbym zgłosić że nie otrzymałem żadnych nagród za Elite 1 w Squad Battles swieża sprawa prosze o pomoc. fc 26 wysoki ping wurzuca z meczu fc 26 od dluzszego czasu wystepuje problemy z wysokim pingiem w wirtualnych klubach problem polega na tym i wydałem pieniacze na fifa points zeby ulepszyc posatac kupujac karty i kiedy karta aktywna ...