Stefanek2008PLNewcomer2 months agoZaczynam mecz z 18 zgrania mając go 32Zaczynam mecz z 18 zgrania mając go 32. https://www.youtube.com/watch?v=ZOQC0zuBhtY
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 36 seconds ago1,097 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 36 seconds ago1,097 Posts
Recent DiscussionsKlasyka gatunku. Fajny błąd, oszałamiająca przyjemność. Rzygać mi się chce już na tą grę. Niewiem który to już raz próbuje rozegrać spotkanie mistrzostw, strzelam bramkę, przeciwnik włącza pauzę po czym po chwili startuje grę. Ja niestety oglądam sobie p...Utracone połączenie Witam wszedłem sobie dzisiaj pograć jak co weekend w fc i zacząłem z rekordem 2-1 po czym w kolejnych meczach mnie wyrzucało przy wynikach na moją korzyść 4-2, 4-1 i 2-1 i już nie jest za kolorowo b...Cheaterzy na PC Może zainwestujcie w końcu w poważny antycheat bo tracenie 3-4 porażek w Fut Champions po wygrywaniu 3-0 gdzie nagle zamyka ci gierke albo wywala z meczu jest śmieszne, żałosna gierka :) WBS Sophia Wilson Witam, wykonałem jeden z 15 składów wyzwania, dokładniej chodzi o skład 86 gdzie nagrodą miał być zawodnik miesiąca La Liga Lamine Yamal. Niestety nagroda nie została dodana do mojego klubu. Jak może...Błąd z ewolucja Przepalając złotą wersję karty którą mam w ewolucji powoduje że evo znika z klubu natomiast podczas próby stworzenia nowej ewolucji danej karty wyskakuje że ta karta jest już objęta ewolucja co robić...