Stefanek2008PLNewcomer1 month agoZaczynam mecz z 18 zgrania mając go 32Zaczynam mecz z 18 zgrania mając go 32. https://www.youtube.com/watch?v=ZOQC0zuBhtY
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,026 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,026 Posts
Recent DiscussionsWyrzuca z gry Gdy rozpoczyna się mecz nie mogę obejrzeć pełnego wprowadzenia bo gdy tylko w filmiku wychodzą na murawę to mnie wyrzuca z gry. Błąd na rynku transferowym Cześć, Mam problem z kartą (Müller 89), którą wylicytowałem dzisiaj rano, dosłownie chwilę przed rozpoczęciem przerwy technicznej serwerów. Sytuacja wygląda tak: Aukcję wygrałem, monety (285k) zost...ROZWIĄZANIE PROBLEMU ZE SPADKAMI FPS Znalazłem rozwiązanie na innym forum i u mnie działa, więc może komuś się przyda. Jeżeli macie problem ze spadkami FPS na początku meczu lub w przerywniku po pierwszej połowie musicie zrobić tak. ...Problem ze sprzedażą zawodnika ulreich Witam wystawiłem na sprzedaż zawodnika i w tym momencie nie wiem czy został kupiony czy nie ale wisi na rynku transferowym nie mogę go znów wystawiać ani wysłać do klubu. Problem after patch Hello, I’m reporting a missing paid content issue in EA SPORTS FC 26. Platform: Xbox One Game: EA SPORTS FC 26 Category: Purchase / Missing content Case number: #235109378 I purchased ...