VentaQNew Rookie2 months agoZadanie niezaliczone Tor Przeszkód Ultimate 3 Cześć, Po wygraniu 3 meczy w Torze przeszkód nie została przyznana mi nagroda w postaci paczki 10x83+ i Herbu rywalizacji Ultimate Scream. Zadanie Idealna runda 0/1 Wygraj wszystkie mecze w ru...Show MoreNagrywanie ekranu 2025-10-28 012004.mp448.1 MB
Ubee2025Seasoned Newcomer2 months agoTo samo zakonczylo mi sie cale zdanie, nie moge dalej kontynuowac robienia tych dwoch paczek
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 60 minutes ago893 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 60 minutes ago893 Posts
Recent Discussionsproblem with evolution i can't use my evolution because it says it has expired but there are still 5 days left to use it Piłkarski Elementarz Mam błąd polegający na tym, że nie zalicza mi się zadanie Ukończ całą grupę „Piłkarski elementarz” w Momentach Podstaw. w zakładce Nowe Początki - Zadania. Ukończyłem w Momentach pierwszą misję...Błąd przy Wysokim pressingu oraz posiadaniu piłki Witam Piłkarze kontrolowani przez Gracza nie zachowują się jak prawdziwi na załączonych wideo to wszystko widać przy dwóch stylach gry. Bardzo to utrudnia grę w wysokim pressingu gdy gracze trzymają ...Problem z uruchomieniem gry Od 3 dni próbuje się wejść do tej gry pokazuje się 1 i jak się kliknie to pisze że wczytywanie się nie powiodło i tak cały czas nie mogę nic zrobić jak ktoś miał podobną sytuację i wie jak ją rozwiąz...Bardzo duże opóźnienie reakcji w trybach online W EA FC 26 we wszystkich trybach online FUT Sezony itp występuje bardzo duże opóźnienie sterowania 5 do 10 sekund Tryby offline oraz Rush działają normalnie Próbowałem już Różnych komputerów Podłą...