Sophie05PLNew Rookie2 months agoZamrożenie ekranu podczas Mistrzostw UT Ładnie się bawicie tam w Kanadzie EA. Macie duże moce przerobowe a nie potraficie sobie poradzić z cheaterami na platformie PC. Dzisiaj podczas gry w trybie Ultimate Team w Lidze Weekendowej zamroził...Show MoreZrzut ekranu 2025-10-25 204746.png3.3 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago1,016 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago1,016 Posts
Recent DiscussionsBłąd ze skupieniem zawodników W karierze menadżera w 4 sezonie po zmienie klubu skupienie zawodników nie przekracza 80, dodatkowo pojawiaja sie u wygenerowanych postaci w tym zawodnikow i trenerow niebieskie brwi. Nic nie jest w...Ea music Nie da się używać r1, cały czas się włącza podczas meczu. Nawet jak się wyłączy. Ea zawsze było zjebane ale w tej edycji zmuszją do słuchania ich zjebanej muzyki. Prblem jest wszędzie. Nie da się w c...Tryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Podania !!! Od 3 miesięcy są problemy z podaniami, mam wrażenie że to gra za mnie decyduję gdzie poleci piłka przy podaniu, żadna aktualizacja nic nie zmieniła. I znowu jest błąd z pokazywaniem zadania do odebr...Problem z profilem w FIFA 26 Mam problem z FIFA 26 uruchamianą przez Steam. Konto EA i Steam są te same, wcześniej wszystko działało poprawnie. W pewnym momencie profil przestał się ładować. W grze zamiast mojego nicku wyświetla...