Sophie05PLNew Rookie4 months agoZamrożenie ekranu podczas Mistrzostw UT Ładnie się bawicie tam w Kanadzie EA. Macie duże moce przerobowe a nie potraficie sobie poradzić z cheaterami na platformie PC. Dzisiaj podczas gry w trybie Ultimate Team w Lidze Weekendowej zamroził...Show MoreZrzut ekranu 2025-10-25 204746.png3.3 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,165 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 9 minutes ago1,165 Posts
Recent DiscussionsZablokowane przypisywanie kart ewolucji Od dłuższego czasu nie mogę przypisać kart ewolucji które utknęły w sklepie , co blokuje moje zdobyte karty . Proszę o rozwiązanie problemu Absurdalna ilość cheaterów - Fut Champions Zróbcie coś w końcu z cheaterami, w 3 meczach dzisiejszej rozgrywki Mistrzostwa FUT trafiłem na cheatera. To są jakieś żarty. Pół roku po premierze gry wciąż nie jesteście w stanie zapobiegać i egzek...Ewolucja Prepare for the party - Glitch Nie mogę przypisać karty Henry (86 ovrl) do ewolucji Prepare for the party - pomimo, że spełnia ona wymagania, nie jest widoczna jako karta dostępna do tej ewolucji. Załączam screeny. Karta...Gra nie działa Od ostatniej aktualizacji nie mogę wejść w grę fc 26.Gra się uruchamia a gdy się skończy ekran startowy gra się wyłącza i przechodzi do ea appa. Przed aktualizacją wszystko normalnie działało a po ak...błąd przy rozpoczęciu gry podczas uruchamiania gry od 2 miesięcy wyświetla mi się taki błąd