AirekishhhNewcomer1 month agoZARZĄDZANIE ZESPOŁEMczy wy potraficie naprawić jeden błąd który trwa od premiery gry że w co drugim meczu nie da się wejść w zarządzanie zespołem i zrobić zmian
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,018 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,018 Posts
Recent DiscussionsTryb kariery Zawodnicy jak ślimaki Po ostatniej aktualizacji nie da się grać piłkarze stracili zwinność piłkę podają raz za mocno raz za słabo i podają nie do tego co wybieram tryb kariery nie da się grać. Nie zalicza zadań rozgrzewka Toty Nie zalicza zadań w rozgrzewce Toty, mimo że strzeliłem bramkę w każdym meczu. Proszę o rozwiązanie problemu i dodanie brakującej zawartości. Ewolucja - Tu sobie podaje Mam problem z tą ewolucja tu się podaje- dam przykład . mianowicie zawodnik spełnia wszyskie kryteria jest dopasowany do ewolucji załączam go i np. Ma 77 podania a jest +12 max 88 wiec powinno wzrosn...problem z grą fc26 po około 10 minutach meczu, czasami więcej czasami mniej wyłącza mi się gra i widze już tylko pulpit komputera. Powtarza się to w zasadzie przy każdej rozgrywce. Cudem jest jak dogram mecz do końca. ...Błąd ze skupieniem zawodników W karierze menadżera w 4 sezonie po zmienie klubu skupienie zawodników nie przekracza 80, dodatkowo pojawiaja sie u wygenerowanych postaci w tym zawodnikow i trenerow niebieskie brwi. Nic nie jest w...