Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Zgłaszanie błędów

Forum Discussion

kubaczox521's avatar
kubaczox521
Seasoned Newcomer
1 month ago

Zmiany zawodników

W trakcie meczu jak dasz pauzę aby dokonać zmian odrazy wyrzuca z menu przez co nie masz dostępu do zmian taktyki oraz zmiany zawodników z ławki.

pc
wieloosobowe
zawieszanie
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• 2isdcl8xnhu6's avatar

Tor przeszkód 8

Witam co zrobic z problemem w trybie tor przeszkód. Po zakończeniu meczu czy to przed czasem czy po 90 minutach porażka czy wygrana wyskakuje blad który wyrzuca całego ultimate i nie zalicza mi mecz...
    2isdcl8xnhu6
    4 hours ago
  • Silvva10's avatar

Tor Przeszkód

Witam, posiadam problem w grze EA FC26. W trybie gry: " Tor Przeszkód Ultimate 8" kończąc mecz nie wazne jakim wynikiem (nawet jak wyjdę z meczu) wyskakuje komunikat ze " serwery EA nie mogą aktualni...
    Silvva10
    7 hours ago
  • adams_pro4's avatar

Błąd division rivals

Grałem mecz o awans w division rivals. Udało mi sie go wygrac 3-2 , jednak tuz po zakonczeniu meczu wyskoczył błąd ktory wyrzucil mnie z trybu UT. Po powrocie zamiast awansu otrzymałem spadek o 1 pun...
    adams_pro4
    10 hours ago
  • R9ol-p98765's avatar

Fc 26 nie włącza się na Xbox one s

Zainstalowałem offline grę na Xbox one s - uruchomiła się gra poprawnie. Włączyła się automatycznie aktualizacja. Pobranych zostało 35GB danych. Po aktualizacji włączam grę, pojawia się logo fc 26, p...
    R9ol-p98765
    12 hours ago
  • tycowskyy69's avatar

draft

mam glitcha ze moge odbierac nagrody za draft i nie moge przesto zaczac nowej gry co mam zrobi?
    tycowskyy69
    13 hours ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.