zniknięcie kart, monet i zablokowanie konta
W dniu 11.11.2025 w godzinach wieczornych logując się przez aplikacje mobilną zauważyłem, że wszystkie moje karty wymienne zniknęły z klubu zarówno jak i 20 000 monet. Chcąc napisać odwołanie na tamten temat dostałem maila, że moje konto zostało zablokowane na stałe za rzekomy transfer monet między kontami. Jestem pewien, że nie brałem udziału w żadnym działaniu związanym z transferem monet, zasobów, kart ani innych tego typu zarówno między moimi kontami ani kontami innych graczy. Wielokrotnie próbując napisać odwołanie na ten temat wyskakuje mi błąd, który załączam w załączniku poniżej. Proszę o ponowne sprawdzenie moich logów konta i transferu z mojego kąt, ponieważ jestem pewien, że zaszła wszelkiego rodzaju pomyłka i ponowne sprawdzenie mojego konta udowodni moją niewinność
Hej Bziebzi239
Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki.
W międzyczasie, jeśli uważasz, że blokada konta jest wynikiem naruszeniem bezpieczeństwa konta, wykonaj kroki opisane tutaj, aby odwołać się od tej decyzji z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA.