Forum Discussion

bartekpe1990's avatar
bartekpe1990
Rising Newcomer
1 day ago

ZNIKNIĘCIE PACZEK Z KONTA

Dzień dobry,

Zachowałem dużo paczek na event TOTY 19/01. W trakcie otwierania tychże paczek w apce Companion nagle wyskoczyło "kółko ładowania" i pozostałe paczki zniknęły ze sklepu. Pisałem maila do supportu ale dostałem odpowiedź, że nie przysługują mi żadne "dodatkowe paczki" (???). Proszę o wyjaśnienie w jaki sposób paczki, które zdobyłem przez WBS/zadania/rozgrywki to "dodatkowe paczki"? 

Jednocześnie proszę o przywrócenie zaginionej zawartości, gdyż jest to jednoznacznie  wina GRY lub APLIKACJI!

2 Replies

• bartekpe1990's avatar
    bartekpe1990
    Rising Newcomer
    11 hours ago

Probowalem wszystkiego, przeinstalowalem Companion. Sprawdzalem na PC, paczek rowniez nie ma. Kilkukrotnie probowalem wylogowac  sie i zalogowac ponownie i na PC i w aplikacji na telefonie - bez efektu. Paczki wyparowaly.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 hours ago

Hej bartekpe1990​ 

Rozumiem Twoje zdenerwowanie. Mozliwe, że aplikacja Companion nie pokazuje paczek poprawnie po zawieszeniu sesji, dlatego chcę Cię poprosić o sprawdzenie kilku rzeczy:

Wyloguj się całkowicie z Companion App, zamknij aplikację i zaloguj się ponownie.
    Sprawdź paczki także przez Web App w przeglądarce, nie tylko w Companionie.
    Uruchom grę na konsoli/PC i sprawdź sklep bezpośrednio w samej grze - to najważniejszy krok.
    Jeśli paczki się pojawią, spróbuj otwierać je z poziomu gry, nie aplikacji.
    Daj grze chwilę na synchronizację i nie otwieraj wielu paczek naraz w aplikacji mobilnej.

Jeśli po sprawdzeniu w grze, Web App i po przelogowaniu paczek nadal nie widać, daj znać.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
1,050 Posts