Forum Discussion

blyblybly1323's avatar
blyblybly1323
Seasoned Newcomer
2 months ago

zwrot tokenów za draft

Pisałem juz pare razy, ale na nic sie to zdaje - grałem ostatnio 2 drafty z dwóch mnie wyrzuciło przez  cheaterów, jak chciałem odebrac bezposrednio na stronie zwrot to mi powiedziało, ze czegos takiego nie było xDD. Czekam na zwrot tokenów za draft.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    31 days ago

Hej blyblybly1323​ 

Rozumiem, że sytuacja może być frustrująca. Warto jednak pamiętać, że rozłączenia w trybach online często wynikają z problemów z połączeniem internetowym – mogą one dotyczyć zarówno serwera, jak i indywidualnego łącza. Dlatego dobrą praktyką jest sprawdzenie stabilności sieci (np. test połączenia, typ NAT, restart routera, wyłączenie aplikacji w tle).

Warto przejść przez podstawowe i zaawansowane kroki, aby sprawdzić, czy nastąpiła poprawa. 

W przypadku utraty żetonu Ultimate Draft po grze w tym trybie skorzystaj z samoobsługowego narzędzia.

Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić.

1. Otwórz listę znajomych w EA app.
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego.
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić.
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika.
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu.
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie.
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza.
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu.
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy.
    10. Wybierz opcję Wyślij.
  • Fikol_1910's avatar
    Fikol_1910
    Seasoned Newcomer
    12 hours ago

Rzygać mi się chce jak widzę takie odpowiedzi EA, dobrze wiedzą że ciągle na drafcie jest pełno cheaterów, właśnie miałem takie 2 sytuację i w żaden sposób nie można odzyskać żetonu. Najlepsze jest to że kiedyś chciałem coinsy sprzedaż bo chciałem skończyć gre to zablokowali mi konto w kilka godzin ale cheaterów wykryć nie potrafią...

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.622 PostsLatest Activity: 5 hours ago