marianekstoRising Novice2 months agoBłąd podczas ewolucji piłkarza Potrzebuje pomocy ponieważ nagle na piłkarzu Joelinton Apolinario de Lira po nadaniu ewolucji w kolejności: WF + SM Upgrade, The Controller a potem Skill Moves Master nagle playstyle Intercept post...Show MoreZrzut Ekranu.jpg98 KB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago479 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago479 Posts
Recent DiscussionsDrodzy pracownicy ea Nigdy nie podajecie konkretnych przykładów naruszenia regulaminu,a jedynie ogólniki. Inerpretujecie go wygodnie dla siebie. Nie dopuszczacie do rozwiązania na forum, które byłoby czytelne. Oznaczacie...Szerze mówiąc najgorsza gra w jaka kolwiek grałem Jest masakryczna ilośc błedów gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...FC 26 - odbicia, AI, input lag i równe szanse w trybie online Jakie trzeba mieć zdolności aby.... Każda piłka spadała pod nogi przeciwnika? Z rykoszetu, przebitki, główki i całej reszty wszystkich możliwych odbić? Jaki pilkarz robi najpierw trzy metry do przodu...Propozycja zmian w trybie kariery zawodnika Szanowny Zespole Electronic Arts, Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą systemu transferów w trybie Kariery Zawodnika. W poprzednich edycjach gry gracze mogli najpierw poprosić o transfer, ...