marianekstoRising Novice5 months agoBłąd podczas ewolucji piłkarza Potrzebuje pomocy ponieważ nagle na piłkarzu Joelinton Apolinario de Lira po nadaniu ewolucji w kolejności: WF + SM Upgrade, The Controller a potem Skill Moves Master nagle playstyle Intercept post...Show MoreZrzut Ekranu.jpg98 KB
Recent DiscussionsAntagonizują ludzi Każdemu dają wygrać tyle żeby uwierzyli iż potrafią. Raz jednemu raz drugiemu. Ale to nie są ci, którzy wygrali 15 meczów w mistrzostwach. To darowanie kilku wygranych biedakom. Co umiesz nie ma znac...Dlaczego? Nikt nie chce się zebrać i złożyć pozew zbiorowy wobec tych oszustów? Przecież oni okradają i oszukują cały świat Żetony i blokada paczek Panowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj. Pytanie do graczy konsolowych rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...Jawne świństwo Możecie sobie mieć swoje zabronione nazwy. Nieważne czy to sru fiu albo xyz. Stosujecie wszystko co możliwe i to w bardzo chamski sposób. Chciałbym znaleźć choć jednego gracza który celowo w ostatnie...