Forum Discussion

Itachi4204's avatar
Itachi4204
Newcomer
29 days ago
Solved

Ban za nic

Dostałem bana na rynek transferowy XD... Ale uwaga historia bana. Gram sobie pewnego dnia i nagle moi jedyni wymienni zawodnicy (boczni obrońcy) znikają, dobra myśle sprzedałem i zapomniałem. Wchodzę do tej zafajdany gry po 2 godzinach i nagle mój rynek jest wypełniony džeko i mój balans z 11k wzrasta do prawie 400k. Ja panika nie wiem co sie dzieje, sprawdzam połączone urządzenia w pace ea a tam Niemcy xd. Dostałem bana, odwołuje sie, ale co? **bleep**... szanowne ea nie zauważyło wtargnięcia na konto i podtrzymało bana. Nie pozdrawiam tej psiej korporacji

• Hej Itachi4204​ 

Rozumiem, jak frustrująca jest dla Ciebie sytuacja związana z zablokowanie Rynku Transferowego. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

Chciałabym też zaznaczyć, że poprzez forum nie będziemy mieć wglądu w informacje dotyczące Twojego konta w grze, a dyskusje na temat blokady/moderacji konta są u nas zabronione. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej Itachi4204​ 

Rozumiem, jak frustrująca jest dla Ciebie sytuacja związana z zablokowanie Rynku Transferowego. 

Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

Chciałabym też zaznaczyć, że poprzez forum nie będziemy mieć wglądu w informacje dotyczące Twojego konta w grze, a dyskusje na temat blokady/moderacji konta są u nas zabronione. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 59 minutes ago
331 Posts