Forum Discussion

sierumke777's avatar
sierumke777
Seasoned Newcomer
1 month ago

Beznadzieja światowa

Witam , od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie że wyszukując przeciwnika w division rivals nie dostaje przeciwnika mniej więcej równego mojemu poziomowi gry w poprzednich edycjach regularnie potrafiłem dojść do 2 -3 ligi a w tej edycji i to na początku udało mi się maksymalnie być w 6 lidze 😂... Żenada generalnie obecnie mam problem żeby awansować z 8 do 7 ligi więc nieco mnie to bawi ale już też irytuje , krótko mówiąc ostatnia aktualizacja wprowadziła totalny kataklizm w tej grze po prostu .... Chcecie żeby było realistycznie ale wam to nie wychodzi całkowicie 😅😅 bo wydaje mi się że w realistycznym meczu  biorąc pod uwagę zawodowa piłkę nożną zawodnicy tzw. profesjonaliści potrafią strzelać bramki z główki czy też podać piłkę dobrze a w tej grze od jakiegoś czasu czuje się jak bym grał ciągle brazowym squadem bez kitu .... 

5 Replies

• W starych wydaniach FIFA można przynajmniej ustawić sobie każdego zawodnika jak Ci się podoba. A tu tylko grafa poprawiona.

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    1 month ago

Koledzy jak weszła gra na

początku wiadomo trzeba się nauczyć nowego gameplay . Zauważyłem że wszyscy się kręcą i podaniem prostopadłym podają . Ok myślę …. No nie wygląda to jak w realnych meczach ale ok . Nauczylem się tego,  oraz kilku rzeczy w poruszaniu się ,głównie dzięki gry w Rush . Zacząłem wygrywać wszedłem do 5 ligi . Zrobili patch wracam do gry po kilku dniach . I dokładnie tak jak kolega pisze wyżej ,jakbym zaczął się jej uczyć  od nowa . Same przegrane . Myślę sobie ok nauczę się znowu . Niestety … ja zawsze przez te lata grając w inne części przełączałem  się na obrońców . Teraz niestety jak to zrobisz za wcześnie niestety nie dasz rady obronić ewentualnie moznato zrobić na samym końcu jak już AI większość zrobi za ciebie .To jakby sterowanie drużyną było niepełne , bez obrony to ile byś bramek nie nastrzelać to i tak przegrasz . A podobno chodziło o to żeby zlikwidować wysokie ilości strzelonych goli . No to teraz przegrywam 10 :0 . Chyba się nie udało . 

Tak samo jeśli chodzi o podania , dośrodkowania , strzały z główki . Absurdalne konty po których padają gole . Bramkarze …. Chociaż masz obecnie najlepszego on wszystko wpuści … tam akurat AI słabo działa a przecież bramkarza można ewentualnie przesunąć , ale to nic nie daje …. No chyba że przeciwnik walnie prosto w niego . 
    Drop fajnych kart jest słaby … to lepszym gracza się nie chce męczyć w wyższych ligach tylko zadania nabijają w niskich …. I tak nagrody są podobne no nie . 

To trzeba zmienić , panowie z ea . 

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    1 month ago

To jest gra zręcznościowa, wystarczy, że masz milisekundowe opóźnienie zespołu i już tragedia. Wszędzie jesteś spóźniony, za wolno, brak reakcji.  Optymalizacja gry, serwery może coś jeszcze wpływa na grę. Tak czy inaczej tylko denerwuję  nie sprawiając przyjemności. Gram 4-5 lidze

nawet w piłke nie trafia

• Może to w tym leży problem. Mnie to wczoraj spotkało bo nie potrafiłem wygrać żadnego spotkania. Gram w 5 lidze a wczoraj zderzyłem się ze ścianą. Nigdy wcześniej tego nie doświadczyłem.

• 30999930's avatar
    30999930
    Seasoned Novice
    1 month ago

Nie jesteś jedyny . Ja nie mogę wyjść z 9-8 ligi . Wszyscy mnie ogrywają , może posiadają jakąś wiedzę tajemna ??? Czy wszyscy są pro graczami ? 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 17 minutes ago
419 Posts